Β/Α ΑιγαίοΒόρειο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

Σάμος: Κούρεμα με.. καφέ – ertnews.gr

Έναν ιδιαίτερο χώρο βρήκαν για να δημιουργήσουν το δικό τους κουρείο, τρεις φίλοι που αποφάσισαν να παραμείνουν στο νησί τους, για να γράψουν την … δική τους ιστορία.

Πρόκειται για τον Βασίλη, τον Δημήτρη και τον Στέφανο που έκαναν τα όνειρα τους πραγματικότητα. “Το 2020 μου ήρθε η ιδέα στο μυαλό μου βλέποντας μία φωτογραφία που είχε ένα κουρείο και στο βάθος ένα μπαράκι. Έτσι έχοντας απέναντι από το πρώτο μου κατάστημα αυτό τον υπέροχο χώρο αποφάσισα να το εκμεταλλευτώ και να δημιουργήσω ένα κουρείο καφέ μπαρ“, αναφέρει στην ΕΡΤ ο Βασίλης Κοντορούδας ιδιοκτήτης του χώρου.

Ο Βασίλης και δύο άλλα παιδιά έχουν μετατρέψει το κουρείο τους σε έναν χώρο ιδιαίτερο. Το κάθε τι μέσα στο κουρείο είναι ιδιαίτερο από την καρέκλα αυτοκίνητο για τα παιδιά μέχρι και μία από τις καταπληκτικότερες χειροποίητες καρέκλες που υπάρχουν του 1911.

Δεν είχαμε συνηθίσει σε τέτοια μαγαζιά εδώ στην Σάμο“, λέει ένας πελάτης και συνεχίζει, “έρχεσαι και αν έχει κόσμο πίνεις έναν καφέ και περιμένεις. Έχει τύχει να έρθει κάποιος να κουρευτεί και να βρει φίλους να κάτσει στο μπαρ και να φύγει χωρίς να κουρευτεί“, λέει ο Δημήτρης ο δεύτερος κουρέας του χώρου.

Ο χώρος όμως έχει την δική του ιστορία και κάποιος την ζωγράφισε στον τοίχο με μπογιά, όπως λέει και το τραγούδι και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Γιάννη Ρίτσο, ο οποίος τις ελεύθερος ώρες του πήγαινε εκεί, για να ζωγραφίσει αμφορείς και κεραμικά πιάτα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button