ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Για τη νίκη με το ΝΟ  Πατρών σήμερα ο ΝΟΧανίων 

Στόχος ξανά το νικηφόρο αποτέλεσμα μετά την επικράτηση επί της Χίου…

Τη δεύτερη διαδοχική νίκη θα επιδιώξει να πετύχει ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων, φιλοξενώντας σήμερα στις 4:00 το ΝΟ Πατρών στο κολυμβητήριο Χανίων. Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι του β’ γύρου για την α’ φάση του πρωταθλήματος, με την ομάδα του Μανούσου Βιζυράκη να… σπάει το ρόδι το περασμένο Σάββατο, χάρη στη νίκη που πέτυχε σε βάρος της Χίου.
Στο αγωνιστικό μέρος, η αποστολή είναι ακριβώς η ίδια όπως με το προηγούμενο παιχνίδι. Έτσι, διαθέσιμοι είναι οι: Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης, Αράκι, Παζαΐτης, Παππάς, Μπατάκης, Αποστολάκης, Χαριτάκης, Μητράκης, Γκουσάροβ, Τσιστράκης, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Μπιτσάκης και Ζουζούνης.

Δύο στην Εθνική
Εν τω μεταξύ τη διάθεση της Εθνικής ομάδας πόλο Παίδων τίθενται ξανά οι Βαγγέλης Γεωρβασάκης και Σταύρος Ζουζούνης. Οι δύο αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κλήθηκαν σ’ ένα ακόμα καμπ προετοιμασίας από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Φώντα, Λεμπέση το οποίο θα ξεκινήσει το Σάββατο (11/11).
Ειδικότερα, το Σαββατοκύριακο το καμπ θα γίνει στην Πετρούπολη, με προπονητικά διπλά με τον Παναθηναϊκό (Κ17), τον ΑΟ Παλαιού Φαλήρου (Κ17) και τον ΝΟ Βουλιαγμένης (Κ17) ενώ τη Δευτέρα (13/11) θα γίνει στο ΟΑΚΑ.
 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button