ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Δέλλας: «Μετά την παραμονή, θέλουμε την πρωτιά στα play out»

Η μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής ήταν ο στόχος του ΟΦΗ στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και τα κατάφερε παρά τις πολλές χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Τραϊανός Δέλλας τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του δεν ήθελε να πάρει κάποιο ρίσκο στην επανάληψη και διαχειρίστηκε το παιχνίδι.

Σε ότι αφορά το τελευταίο ματς κόντρα στον Παναιτωλικό, υπογράμμισε ότι ο εσωτερικός στόχος που έχουν θέσει είναι η πρώτη θέση στην ειδική βαθμολογία των play out.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του: «Αρχικά εύχομαι να έχουμε καλό Πάσχα όλοι μας, με υγεία σε όλο τον κόσμο. Σε ότι αφορά το παιχνίδι, θεωρώ ότι μπήκαμε πολύ καλά. Δημιουργήσαμε την πρώτη κλασσική ευκαιρία σε κενή εστία και από το πουθενά, μετά από ένα δικό μας λάθος βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Αυτό έφερε μια μεγάλη νευρικότητα, χάσαμε λίγο το μυαλό μας, όμως είχαμε δύο δοκάρια και ευκαιρίες για γκολ που τελικά δεν ήρθε. Πάλι από δικό μας λάθος θα μπορούσαμε να δεχθούμε δεύτερο γκολ, που θα έκανε τα πράγματα πολύπλοκα. Στο δεύτερο ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι, βάλαμε το γκολ που θέλαμε και μετά διαχειριστήκαμε το αποτέλεσμα, γιατί πολλά παράξενα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα και δε θέλαμε να ρισκάρουμε τίποτα. Ο στόχος ο πρώτος από τη στιγμή που ήρθα στον ΟΦΗ ήταν η παραμονή και ο δεύτερος στόχος που έχουμε θέσει εσωτερικά είναι στο τελευταίο παιχνίδι να πάρουμε την πρωτιά στα play out. Θέλουμε με αυτό τον τρόπο να αμβλύνουμε κάπως την κακή χρονιά που είχαμε σαν ομάδα».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button