ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ρέθυμνο: Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από τον εφιάλτη της 14χρονης που κατέθεσε συμπληρωματικά για το βιασμό (vid)

ακρόαση άρθρου

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από τον εφιάλτη της 14χρονης που κατέθεσε συμπληρωματικά για το βιασμό (vid)

Ξεκίνησε η ανακριτική διαδικασία με την 14χρονη κοπέλα από το Μυλοπόταμο να καταθέτει σήμερα Δευτέρα, συμπληρωματικά ενώπιον της ανακρίτριας. Δεν αποκλείεται η ύπαρξη και νέων προσώπων στην ιστορία μετά τις συνομιλίες από το κινητό της τηλέφωνο που έχουν στα χέρια τους οι αρχές. Από αύριο Τρίτη και για όλη την εβδομάδα αναμένεται να προσέρχονται οι κατηγορούμενοι στα δικαστήρια Ρεθύμνου τμηματικά, για τις καταθέσεις τους

  • Κατέθεσε συμπληρωματικά η 14χρονη για το βιασμό
  • Παρουσία παιδοψυχιάτρου η κατάθεση του ανήλικου κοριτσιού
  • Από αύριο ξεκινούν οι καταθέσεις των εμπλεκόμενων στην υπόθεση
  • Αρνούνται την ύπαρξη βίας στις συνευρέσεις

Σε συμπληρωματική κατάθεση προχώρησε σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας και με την παρουσία παιδοψυχιάτρου, η 14χρονη από το Μυλοπόταμο που έπεφτε θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης για δύο χρόνια, από την ηλικία των 12 ετών. Στη σημερινή κατάθεση της ανήλικης αναζητήθηκαν επιπρόσθετες λεπτομέρειες για την κόλαση που ζούσε, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει η εμπλοκή παραπάνω ατόμων στην κακοποίηση της, καθώς οι αρχές έχουν στα χέρια τους το κινητό τηλέφωνο του κοριτσιού με πρόσβαση σε όλες τις συνομιλίες και φαίνεται πιθανόν σύντομα και άλλοι να βρεθούν στο αστυνομικό τμήμα για καταθέσεις, αφού σύμφωνα με τις επίμαχες συνομιλίες, αρκετοί ήταν οι άντρες που ζητούσαν ερωτικό ραντεβού με το κορίτσι.

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με όσα υποστηρίζουν οι κατηγορούμενοι, αρνούνται ωστόσο πως υπήρξε βία στις συνευρέσεις τους με την ανήλικη. Δίωξη για ομαδικό βιασμό ασκήθηκε από τον εισαγγελέα σε 3 από τους κατηγορούμενους και στους υπόλοιπους οκτώ για τη γενετήσια πράξη με ανήλικο. Ήδη ένας 38χρονος από το Πακιστάν συνελήφθη πριν από μερικές ημέρες, όπου μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, ενώ από τα 12 συνολικά άτομα που κατηγορούνται, δύο είναι αλλοδαποί και 10 Έλληνες από την ευρύτερη περιοχή. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, δεν προκύπτει ότι η 14χρονη εκδιδόταν έναντι αμοιβής. Σημειώνεται πως το κορίτσι φαίνεται να συνδέεται με μια οικογενειακή τραγωδία με συγκλονιστικές προεκτάσεις, η οποία διερευνάται από τις αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται μετά από ανώνυμη καταγγελία που έλαβε προ 6μήνου το Χαμόγελο του Παιδιού στην εθνική γραμμή υποστήριξης, την οποία διαβίβασε στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρεθύμνου, όπου ξεκίνησαν συντονισμένα και με διακριτικότητα οι έρευνες οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Άμεση απονομή δικαιοσύνης ζητούν οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι είναι μουδιασμένοι από το άκουσμα της υπόθεσης, σε μια ιστορία που δύσκολα τη χωρά ο ανθρώπινος νους.

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button