ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ρέθυμνο: Η στιγμή που 3 Ελληνίδες ξαφρίζουν κοσμηματοπωλείο μέσα σε λίγα λεπτά (vid)

Κοσμήματα αξίας άνω των πέντε χιλιάδων ευρώ έκλεψαν τρεις Ελληνίδες από κοσμηματοπωλείο στο Πάνορμο του δήμου Μυλοποτάμου – Οι κινήσεις τους καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του καταστήματος και σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της αστυνομίας για τον εντοπισμό τους

  • Πάνω από 5.000 ευρώ η αξία των κοσμημάτων
  • Το κλειστό κύκλωμα κατέγραψε τις επιτήδειες
  • Σε εξέλιξη έρευνα της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό τους

Μπήκαν σαν κυρίες σε κοσμηματοπωλείο στο Πάνορμο Μυλοποτάμου και προσποιούμενες ότι θέλουν να αγοράσουν χρυσές αλυσίδες έκλεψαν όσες πρόλαβαν και διέφυγαν πριν η υπάλληλος αντιληφθεί το παραμικρό. Οι επιτήδειες που μάλλον αναζητούσαν τρόπο για να οργανώσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές απέσπασαν όπως διαπιστώθηκε κοσμήματα η αξία των οποίων ξεπερνά τις πέντε χιλιάδες ευρώ.

Στο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του καταστήματος καταγράφεται η στιγμή που η μία από τις γυναίκες αφαιρεί από την ειδική θήκη δύο χρυσές αλυσίδες την στιγμή που την υπάλληλο απασχολούν οι άλλες δύο. Λίγο αργότερα βγάζοντας από την τσάντα το πορτοφόλι της, φαίνεται να βάζει μέσα την αλυσίδα.

Οι τρεις γυναίκες όμως δεν αρκέστηκαν σ αυτό. Ζητώντας από την υπάλληλο να τους δείξει περισσότερα σχέδια και όσο εκείνη βγάζει επάνω στις γυάλινες προθήκες σειρές με αλυσίδες, μια εξ αυτών αφαιρεί ακόμα μια χρυσή αλυσίδα την οποία φαίνεται να κρατάει σφιχτά στο χέρι της.

Η κλοπή έγινε το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης και έγινε αντιληπτή το βράδυ όταν οι ιδιοκτήτες είδαν το υλικό του κλειστού κυκλώματος. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη εκτός απο χρυσές αλυσίδες λαιμού, λείπουν και βραχιόλια αξίας τουλάχιστον πέντε χιλιάδων ευρώ.

Το υλικό που έχει καταγραφεί, έχει παραδοθεί στις Αστυνομικές Αρχές ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για τις ίδιες που πρόσφατα έκλεψαν κοσμηματοπωλείο στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button