ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ρέθυμνο: Γολγοθάς για καρκινοπαθή – Χωρίς ογκολόγο στο νοσοκομείο αναζητούν θεραπείες σε άλλους νομούς (vid)

ακρόαση άρθρου

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Γολγοθάς για καρκινοπαθή – Χωρίς ογκολόγο στο νοσοκομείο αναζητούν θεραπείες σε άλλους νομούς (vid)

Κόλαση δίχως τέλος για τους καρκινοπαθείς ασθενείς , με φόντο ένα ΕΣΥ σε διάλυση. Ένας 71χρονος Ρεθεμνιώτης μιλά στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ ΤV, για τις δυσκολίες που αναγκάζεται να αντιμετωπίσει μετά την αποχώρηση του μοναδικού ογκολόγου του νοσοκομείου Ρεθύμνου

  • Η κόλαση που ζουν οι ασθενείς με καρκίνο δεν τελειώνει
  • Εξουθενωμένοι γιατροί υπερβαίνουνε αυτόν
  • Έκκληση για στήριξη της υγείας από το κράτος απευθύνει ο Γιάννης Δρανδάκης

Το δικό του Γολγοθά ανεβαίνει ο 71χρονος Ρεθεμνιώτης, Γιάννης Δρανδάκης, ο οποίος εδώ και τρία χρόνια παλεύει με τον καρκίνο. Μέχρι πρότινος, λάμβανε τις θεραπείες του στο νοσοκομείο Ρεθύμνου με αξιοπρέπεια και άριστη αντιμετώπιση, μέχρι που, όπως εξομολογείται στο neakriti.gr και στην ΚΡΗΤΗ TV, ήρθε η παραίτηση του μοναδικού ογκολόγου του νοσηλευτικού ιδρύματος, επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο την αβάστακτη καθημερινότητα του ίδιου, αλλά και δεκάδων άλλων ασθενών.

Ο κ. Δρανδάκης μιλά για τον εφιάλτη που βιώνει εδώ και μήνες, αναγκασμένος να διανύει μια απόσταση που δεν εκμηδενίζει το επιπλέον βάρος της αρρώστιας, αντιμετωπίζοντας δύσκολες συνθήκες αγωνιζόμενος για την υγεία του.

Κατά τη διάρκεια της μάχης του με την επάρατη νόσο έχει διαπιστώσει ιδίοις όμμασι, την υπερπροσπάθεια που καταβάλλουν οι υγειονομικοί και την εξάντληση στην οποία οδηγούνται μέρα με τη μέρα, εφημερία με την εφημερία.

Έχοντας ζήσει από πρώτο χέρι την ακραία υποστελέχωση και υποβάθμιση του συστήματος υγείας, ο Γιάννης Δρανδάκης, απευθύνει έκκληση στον υπουργό, αλλά και τους τοπικούς φορείς να στηρίξουν αυτό το πολύτιμο αγαθό, βοηθώντας χιλιάδες ασθενείς.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button