ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Πότε θα ξεκινήσουν οι παρεμβάσεις στις γειτονιές του Ηρακλείου;

Oι συνοικίες και οι οικισμοί του Ηρακλείου χρειάζονται και σχέδιο αλλά και έργα

Άραγε πότε θα ξεκινήσουν οι παρεμβάσεις στις γειτονιές του Ηρακλείου, μιας και το οδόστρωμα σε πολλά σημεία είναι σαν να έχει πέσει ατομική βόμβα. Η προηγούμενη δημοτική Αρχή έκανε μια πολύ καλή παρέμβαση σε γειτονιές των Καμινίων, όμως η εικόνα σε πολλές συνοικίες είναι κάτι παραπάνω από απαξιωτική.

Ναι, γνωρίζουμε πως τα οικονομικά του Δήμου δεν είναι καλά, ωστόσο πρέπει να κατανοήσει άμεσα η δημοτική Αρχή του Ηρακλείου πως οι συνοικίες και οι οικισμοί του Ηρακλείου χρειάζονται και σχέδιο αλλά και έργα.

Μια βόλτα σε δρόμους της Θερίσου, του Μασταμπά, του Κατσαμπά, αλλά και άλλων περιοχών θα αποτυπώσουν το μέγεθος του προβλήματος. Είναι λοιπόν επιτακτική ανάγκη να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τις καίριες παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα της καθημερινότητας των δημοτών.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχει η πρόθεση από τη δημοτική Αρχή με βάση τα λεγόμενα και προεκλογικά, όμως ήρθε η ώρα όλα αυτά να μπουν σε τροχιά υλοποίησης, μιας και οι γειτονιές του Ηρακλείου είναι οι “φτωχοί συγγενείς” της πόλης, καθώς σε πολλά σημεία έχουν να δουν οι δημότες έργα και παρεμβάσεις για πολλά χρόνια.

Μήπως λοιπόν ήρθε η ώρα για τις συνοικίες της πόλης του Ηρακλείου; Η απάντηση ανήκει στη νέα δημοτική Αρχή. 
 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button