ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Πόλο: Πήρε το χάλκινο μετάλλιο η Εθνική Γυναικών και προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες! (videos)

Πόλο: Πήρε το χάλκινο μετάλλιο η Εθνική Γυναικών και προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες! (videos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών είναι ξανά εδώ! Απόψε νίκησε την Ιταλία 7-6 κατέκτησε και το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό του Αϊντχόφεν, επιστρέφοντας παράλληλα στους Ολυμπιακούς Αγώνες έπειτα από 16 χρόνια.

Το χρυσό γκολ για την ομάδα της Αλεξίας Καμμένου πέτυχε η Νικόλ Ελευθεριάδου με έναν δυναμίτη και πήρε έτσι τη νίκη.

Σπουδαία εμφάνιση από την τερματοφύλακα της «γαλανόλευκης» , Ιωάννα Σταματοπούλου, η οποία απέκρουσε πέναλτι στο δεύτερο οκτάλεπτο και έκανε την επέμβαση του αγώνα 30″ πριν τη λήξη με το σκορ στο 7-6! Tο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό του Αϊντχόφεν είναι το 13ο μετάλλιο της Εθνικής πόλο γυναικών σε όλες της διοργανώσεις.

Το τέλος του συγκλονιστικού μικρού τελικού βρήκε την ελληνική ομάδα στο βάθρο των νικητών και με εισιτήριο για το Παρίσι το καλοκαίρι, όπου θα διεκδικήσει κι εκεί ένα μετάλιο, όπως και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Φεβρουαρίου στην Ντόχα.

  • Τα οκτάλεπτα: 3-1, 1-0, 1-1, 2-4
  • ΕΛΛΑΔΑ: Διαμαντοπούλου, Ε. Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου 1, Μ. Πλευρίτου 1, Ξενάκη 1, Ασημάκη 2, Πάτρα, Νίνου 1, Β. Πλευρίτου, Γιαννοπούλου, Ελληνιάδη, Σταματοπούλου
  • ΙΤΑΛΙΑ: Κοντορέλα, Ταμπάνι, Γκαλάρντι 1, Αβένιο 1, Τζιουστίνι, Μπετίνι, Πικότσι 1, Μπιανκόνι 2, Παλμιέρι, Γκαντ, Τσεργκόλ, Βιακάβα 1, Μπανκέλι

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button