ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Πτήση… προς τους τρεις βαθμούς για ΑΕΚ, 3-0 την Λαμία

Το πολύ καλό ξεκίνημα της ΑΕΚ απέναντι στην Λαμία ήταν εκείνο που έκρινε και τον νικητή στην OPAP Arena, με την Ένωση να επικρατεί με 3-0. Η Λαμία μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό ήταν μαχητική αλλά η ΑΕΚ είχε τον τρόπο στο φινάλε να βάλει και τρίτο γκολ και να πάρει μια δίκαιη νίκη…

Στο 10’ ο Λιβάι Γκαρσία με το πρώτο φετινό του γκολ έδωσε προβάδισμα στην ΑΕΚ και… έδιωξε το όποιο άγχος υπήρχε, με τον Αραούχο που επίσης βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα, να σημειώνει το 2-0 στο 36’.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Πέτρος Μάνταλος, με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Παπαδόπουλο.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι (77′ Πήλιος), Κάλενς, Βίντα, Σιντιμπέ (62′ Μάνταλος), Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς (69′ Πισάρο), Ελίασον, Αραούχο (69′ Τσούμπερ), Λιβάι Γκαρσία (69′ Πόνσε)

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ (46′ Τόσιτς), Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Σιμόν, Σαντάνα, Σλίβκα (83′ Τσιλιανίδης), Αμαράλ, Μαρτίνεθ (73′ Λόνγκο), Τσιλούλης (46′ Τζανδάρης), Καρλίτος (73′ Μάλτσι)

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button