ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Πρώτη ήττα για τα κορίτσια του ΟΦΗ στο βόλεϊ

Δεν κατάφεραν να ντουμπλάρουν τις νίκες τους, στην Α2 βόλεϊ τα κορίτσια του ΟΦΗ καθώς ηττήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, απο τον ισχυρό Γ.Σ. Πετρούπολης με 1-3 σετ.

 

Χωρίς την  Πρινιωτάκη, που λόγω τραυματισμού δεν αγωνίστηκε, ο ΟΦΗ υστέρησε σε επιθετική δύναμη, απέναντι σε μια πολύ έμπειρη ομάδα.

 

Παρ όλα αυτά, τα νεαρά κορίτσια του Νίκου Προύφα, κοίταξαν στα μάτια τις έμπειρες αντιπάλους για 3 σετ, στα οποια ήταν πολύ, ανταγωνιστικές.

 

Εχσαν το πρώτο (21-25), ισοφάρισαν στο δεύτερο το οποίο πήραν με 25-23, αλλά στο τρίτο, αν και προηγήθηκαν με 21-20, έκαναν πολλά προσωπικά λάθη και το έχασαν με 21-25.

 

Το σετ, αυτό, ήταν και το κλειδί του αγώνα, καθώς τα κορίτσια της Πετρούπολης με ανεβασμένη ψυχολογία (σε αντίθεση με τα κορίτσια του ΟΦΗ, που δεν μπήκαν καθ’ όλου στο τέταρτο σετ), πήραν το σετ, πολύ εύκολα  με 10-25 και τη νίκη με 1-3, κάνοντας το 2Χ2 στο πρωτάθλημα της Α2.

 

Πάντως το ξεκίνημα του ΟΦΗ, σε μια δύσκολη κατηγορία με πολλές Αθηναϊκες ομάδες, παραμένει θετικό με 1/2 νίκες στα δυο εντός έδρας ματς.

 

*Τα σετ: 21-25, 25-23, 21-25, 10-25.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button