Β/Α ΑιγαίοΝότιο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

Πρόκριση στο Κυρίως Ταμπλό του ATHENS GOLDEN CUP στην πλατεία Συντάγματος ο Δημήτρης Καλιόζης και ο Γιάννης Καρδούλιας

ΜΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι προκριματικοί αγώνες μπιτς βόλει για το Athens Golden Cup, για τους Δωδεκανήσιους έφηβους αθλητές Δημήτρη Καλιόζη και Γιάννη Καρδούλια, καθώς κατάφεραν, στην πρώτη τους συμμετοχή σε πανελλήνιο τουρνουά μπιτς βόλει ανδρών, μετά από τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, να κερδίσουν την πολυπόθητη πρόκριση στο κυρίως ταμπλό. Ο Ροδίτης Καλιόζης Δημήτρης με προπονήτρια τη Φαίη Μίχου και ο Κώος Καρδούλιας Γιάννης με προπονητή τον Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου αποτελούν από πέρυσι ομάδα εθνικού σχεδιασμού με σπουδαίες επιτυχίες όπως την κατάκτηση των Πανελλήνιων πρωταθλημάτων κ19 και κ22, την 9η θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κ18 και τη 13η θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κ20.

Οι νεαροί διεθνείς αθλητές δοκίμασαν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους σε ένα από τα μεγαλύτερα, σε συμμετοχή, πανελλήνια τουρνουά και κατάφεραν να προκριθούν στις 12 καλύτερες ομάδες ανδρών, αποκλείοντας σπουδαίους αθλητές. Μετά από τη μεγάλη τους αυτή επιτυχία θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στο κυρίως ταμπλό  του Golden Cup, που διεξάγεται στην κεντρική πλατεία Συντάγματος της Αθήνας, κάποιες από τις καλύτερες ομάδες ανδρών της χώρας.

Τους ταλαντούχους αθλητές στις στηρίζουν εκτός από τις οικογένειές τους και οι  επιχειρήσεις από την Κω Kos Aktis Art Hotel, E-Service “Computing Experts”, Nissi beach bar restaurant, Sitar Cocktail Bar, The LOFT – Men’s Fashion, Inkcenter Kos, Αρτοποιείο Ζαμάγιας και από τη Ρόδο  οι, Dodekanisos Seaways, 10Gr Boutique Hotel & Wine Bar, Ξυλοσοφία – Ξυλουργικές Εργασίες και το αθλητικό σωματείο ΑΠΣ Φλόγα.

Αναλυτικά οι αγώνες που έδωσαν στα προκριματικά οι νεαροί αθλητές:

Καλιόζης Δημήτρης/Καρδούλιας Γιάννης vs Μάντζιος Νικόλας/Φωλιάς Κυριάκος 2-0 (15-8,15-11) Δημόπουλος Νίκος/Παπασπύρος Παύλος-Καλιόζης Δημήτρης/Καρδούλιας Γιάννης 1-2 (8-15, 15-12, 8-11)

Καλιόζης Δημήτρης/Καρδούλιας Γιάννης-Γιαννούλης Γιώργος/Πετρόπουλος Νικόλαος 2-0 (20-18, 15-12)

Καλιόζης Δημήτρης/Καρδούλιας Γιάννης-Σιδέρης Ευάγγελος/Malesic Philip 2-0 (15-7, 15-10)

Οι αγώνες ανδρών στο Κυρίως Ταμπλό του πεντάστερου ATHENS GOLDEN CUP θα ξεκινήσουν σήμερα (Πέμπτη, 13/7) στο εντυπωσιακό γήπεδο μπιτς βόλεϊ που θα φιλοξενηθεί αυτές τις μέρες στην πλατεία Συντάγματος.

Οι ομάδες του κυρίως ταμπλό ανδρών είναι:

1. Αντιόλ Κόλα/Στέλιος Τζιουμάκας

2. Σταύρος Ντάλλας/Δημήτρης Χατζηνικολάου

3. Ιάκωβος Καφούρος/Χρήστος Τσιγαρίδας

4. Παναγιώτης Ιωαννίδης/Θοδωρής Παπαδημητρίου

5. Ιάσονας Κανέλλος/Γιώργος Τερζόγλου

6. Γιώργος Καλιανίδης/Σπύρος Τερζόγλου

7. Γιάννης Αλεξίου/Βασίλης Κατσακούλας

8. Παναγιώτης Βογιατζόγλου/Νόα Κιμπλ

9. Γιώργος Καντιώτης/Λευτέρης Κοντώσης

10. Σπύρος Καλούδης/Αίαντας Παπαδάκος

11. Νίκος Πάτσης/Ατάμ Τσαλικιάν

12. Δημήτρης Καλιόζης/Γιάννης Καρδούλιας

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button