Β/Α ΑιγαίοΒόρειο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας Enduro MTB σε Μυτιλήνη, Σέρρες και Σαλαμίνα

Τρεις πόλεις της Ελλάδας, τη Μυτιλήνη, τις Σέρρες και τη Σαλαμίνα αγκαλιάζει φέτος ο πετυχημένος θεσμός ορεινής ποδηλασίας που γεννήθηκε στη Λέσβο το 2019.

Το Get2gether Enduro MTB Festival είναι για φέτος, 3 αγώνες Enduro MTB που διοργανώνει το Lesvos Ride με την βοήθεια τοπικών φορέων, ποδηλατικών συλλόγων και φίλων της ορεινής ποδηλασίας.

Το Get2gether γεννήθηκε στο Μόλυβο στις 24 Μαρτίου 2019 για να ενώσει και να φέρει κοντά ποδηλατικά όλες τις Enduro MTB αγωνιστικές συμμετοχές από κάθε πλευρά του Αιγαίου. Την αμέσως επόμενη χρονιά, στις 8 Μαρτίου 2020, ξεπέρασε τα όρια του νησιού κι έφτασε ως τη Σμύρνη της Τουρκίας, για το πρώτο Get2gether εκτός Ελληνικών συνόρων.

Φέτος το Lesvos Ride θέλοντας να ενώσει αγωνιστικά διεθνώς τους φίλους του Enduro MTB, ανακοινώνει μια νέα σειρά αγώνων στη Λέσβο και σε 2 νέους προορισμούς, πάνω στα πρότυπα του Lesvos Enduro MTB.
Η πρώτη συνάντηση είναι στις 28 Απριλίου στην Λέσβο για τον 8th Lesvos Enduro MTB. Ακολουθεί ο αγώνας Mpougatsa TrailsMTB στις Σέρρες 9 Ιουνίου. Ο τελικός του Get2gether Enduro ΜΤΒ Festival θα διεξαχθεί στο Bike Park της Σαλαμίνας στις 27 Οκτωβρίου για τον Salamina Enduro Park Race.

Οι προετοιμασίες για το Get2gether Enduro MTB Festival έχουν ξεκινήσει και όπως σημειώνουν οι συνδιοργανωτές «το G2G Festival είναι κάτι παραπάνω από έναν ποδηλατικό αγωνιστικό event.  Είναι συνάντηση ανθρώπων, τόπων και ιδεών.
Είναι η γιορτή του ποδηλάτου. Είναι το πάθος μας για το ποδήλατο και τη φύση.
Είναι η καθημερινότητα μας. Έτσι νιώθουν διοργανωτές κι αγωνιζόμενοι του θεσμού και στόχος όλων μας είναι να μεταδοθεί αυτό πάθος».

Οι προεγγραφές για ολόκληρο το πρωτάθλημα έχουν ανοίξει : https://lesvosride.gr/g2g-enduro-mtb-festival-2024/?fbclid=IwAR3D56G1wbW0o70Bv-_dfTNfkfzmjI_5hbohx6t9-aPFWPud9HI3jzaJy5E

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button