ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Προφυλακίστηκαν οι Σέρβοι για κλοπή από κοσμηματοπωλείο στον Βόλο

Πίσω από τα σίδερα της φυλακής θα περιμένουν τη δίκη τους στο Εφετείο Κακουργημάτων για τις κατηγορίες της σύστασης συμμορίας που διενεργούσε κλοπές κατ’ εξακολούθηση τετελεσμένες και σε απόπειρα από κοινού και απείθεια, οι Σέρβοι «Ροζ Πάνθηρες».

Μετά την απολογία τους στον ανακριτή και με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα υπηρεσίας, οι δύο αλλοδαποί 40 και 48 χρονών, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και θα οδηγηθούν στις φυλακές μέχρι να γίνει η δίκη τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος φέρεται να παραδέχτηκε ότι είναι ο δράστης της κλοπής κοσμηματοπωλείου στον Βόλο στις 17 Δεκεμβρίου 2023, όπου σπάζοντας την πόρτα με κλεμμένο αυτοκίνητο άρπαξε κοσμήματα 5000 € και ο 48χρονος συνεργός του ήταν το άτομο που τον περίμενε με κλεμμένη μοτοσικλέτα, για να φύγουν άμεσα από το σημείο.

Ο 30χρονος επανέλαβε ότι προχώρησε στην πράξη του, λόγω οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, ενώ ο 48χρονος φέρεται να κατέθεσε ότι η κλοπή του κοσμηματοπωλείου ήταν ιδέα του πρώτου κατηγορούμενου και τον έπεισε να γίνει συνεργός του.

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχές συνδέουν τους δύο Σέρβους με το κύκλωμα «Ροζ Πάνθηρες».

Πηγή: magnesianews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button