ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Προπόνηση στο ΒΑΚ με Λαμπρόπουλο, Τοράλ και Μπάκιτς

Γέμισε κι άλλο το ΒΑΚ, με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να έχει στη διάθεσή του περίπου 35 ποδοσφαιριστές μετά και τις σημερινές αφίξεις!

Το χθεσινό ρεπό έδωσε την ευκαιρίες για ανάσες και σήμερα η προπόνηση στο ΒΑΚ συμπεριλάμβανε και νέα πρόσωπα, καθώς ο Βασίλης Λαμπρόπουλος προπονήθηκε για πρώτη φορά με την νέα του ομάδα, ο Τοράλ επέστρεψε μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του στο Κατάρ ενώ στο ΒΑΚ ήταν κανονικά και ο Μπάκιτς, με την άδειά του να ολοκληρώνεται!

Πάντως, ο Λαμπρόπουλος θα προπονηθεί και αύριο Τρίτη και μετά θα φύγει για Γερμανία προκειμένου να αδειάσει το σπίτι που είχε τα τελευταία 3 χρόνια. Μάλιστα δεν θα επιστρέψει στο Ηράκλειο αλλά θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή το πρωί του Σαββάτου απευθείας στο Ντίσελντορφ και θα είναι κανονικά από την πρώτη μέρα στην προετοιμασία στην Ολλανδία.

Η σημερινή προπόνηση ήταν διπλή, με το πρωινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης, ενώ το απόγευμα υπήρχαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης, κυκλοφορίας της μπάλας και ασκήσεις με έμφαση στις μεταβάσεις.

Από την προπόνηση απουσίασε μόνο ο διεθνής με την Εθνική U19, Γιάννης Αποστολάκης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη (11/7), στις 19:00.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button