Διεθνής επικαιρότητα

Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που ξυλοκόπησε άγρια την σύζυγό του

Γνωστός επιχειρηματίας της νύχτας είναι ο άντρας που καταγγέλθηκε στους αστυνομικούς της Νίκαιας ως ο άνθρωπος που ξυλοκόπησε την 43χρονη σύζυγό του ενώ επιχείρησε να τη ρίξει ακόμη και από τις σκάλες.

Πρόκειται για τον 46χρονο Κ.Γ., το δεξί χέρι του δολοφονημένου ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου Μπάμπη Λαζαρίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ισχυρός άντρας της νύχτας, που «βασίλευε» όσο ήταν εν ζωή ο Λαζαρίδης είναι πρώην έγκλειστος στις φυλακές κυρίως για χρέη.

Η 43χρονη σύζυγός του, με την οποία είναι παντρεμένοι τα τελευταία χρόνια, ζήτησε από την αστυνομία να μεταβεί στο σπίτι της. Εκεί οι αστυνομικοί βρήκαν τον 46χρονο, αλλά όταν του ζήτησαν να τους ακολουθήσει εκείνος επιχείρησε να φύγει και δεν δίστασε να τους απειλήσει ότι θα τους κάνει κακό. Ήταν εκτός εαυτού, σε κατάσταση μέθης και είδαν και έπαθαν οι αστυνομικοί να τον συνεφέρουν καθώς έφθασε στο σημείο να χτυπήσει το κεφάλι του ακόμα και μέσα στο περιπολικό.

Ο ισχυρός άντρας της νύχτας σε συνεντεύξεις του στο παρελθόν είχε ισχυριστεί ότι ο Μπάμπης Λαζαρίδης πλαστογραφούσε την υπογραφή του και μετά τη δολοφονία του, «έσκασαν» τα χρέη εκατομμυρίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος αδυνατούσε να τα πληρώσει, έχασε όπως έλεγε τα πάντα, μπαινόβγαινε στις φυλακές ενώ βρέθηκε ακόμη και στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού.

Από την χλιδή βρέθηκε στο απόλυτο τίποτα. Σε παλιότερη συνέντευξή του μάλιστα είχε δηλώσει:

«Δυστυχώς, όταν δολοφονήθηκε ο Μπάμπης, όλοι σκόρπισαν. Άνθρωποι που είχαμε βοηθήσει, γυναίκες που τις είχε “χρυσώσει” με δώρα εξαφανίστηκαν. Έμεινα ξεκρέμαστος. Όλα ήταν στο όνομα μου και τα χρέη έτρεχαν. Ο Μπάμπης υπέγραφε αντί για εμένα με πλαστή υπογραφή. Λεφτά για δικηγόρο, για να αποδείξει την αθωότητα μου, δεν είχα. Έτσι έκανα φυλακή. Τη μία φορά μάλιστα έκανα ένα χρόνο στις ψυχιατρικές φυλακές. Κόντεψα να τρελαθώ».

Τώρα θα οδηγηθεί και πάλι ενώπιον της Δικαιοσύνης, αυτή τη φορά για ενδοοικογενειακή βία.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button