Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Πλατφόρμα του Πολίτη: Εφαρμογή της MYTILINEOS για τους κατοίκους στα Άσπρα Σπίτια

Μέσα από αυτό το ιδιαίτερα φιλόδοξο και πρωτοποριακό project, η MYTILINEOS κάνει πράξη την μετάβαση σε μία πραγματικότητα πιο απλή και βιώσιμη για τους κατοίκους του πρότυπου οικισμού Άσπρα Σπίτια, Παραλίας Διστόμου, προσφέροντας καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων, αλλά και των επισκεπτών.

Με μια γρήγορη και εύκολη online εγγραφή στο aspraspitiacp.mytilineos.com, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του οικισμού μπορούν να κάνουν κρατήσεις σε αθλητικούς χώρους, σε χώρους εκδηλώσεων, και σε αθλητικά, πολιτιστικά και εκπαιδευτικά προγράμματα, ενώ δίνεται και η δυνατότητα επικοινωνίας σχετικά με την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ένταξη επιχειρήσεων στην πλατφόρμα.

Με δέσμευση στις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και επίκεντρο τον σύγχρονο πολίτη και την πόλη του μέλλοντος, η MYTILINEOS στοχεύει στη δημιουργία μίας καθημερινότητας πιο εύκολης και βιώσιμης για όλους.

The post Πλατφόρμα του Πολίτη: Εφαρμογή της MYTILINEOS για τους κατοίκους στα Άσπρα Σπίτια appeared first on STEREA NEWS.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button