ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Πιο κοντά στο Final-4 του Champions League ο Ολυμπιακός

Νίκησε 10-8 την αήττητη για δέκα μήνες Φερεντσβάρος

Εντυπωσιακός ο Ολυμπιακός κόντρα στη Φερεντσβάρος, στον μεταξύ τους αγώνα της 4ης αγωνιστικής της προημιτελικής φάσης του Champions League, στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά, υποχρέωσε την ουγγρική ομάδα στην πρώτη της ήττα μετά από δέκα μήνες και κρατάει πλέον στα χέρια του την πρόκριση στο Final-4 της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι ερυθρόλευκοι του Χρβόγε Κόλιανιν επιβλήθηκαν με 10-8 επί του μαγυάρικου μεγαθήριου και ισοβαθμούν πλέον στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του Ομίλου με τη Φερεντσβάρος, με 9 βαθμούς, δυο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της προημιτελικής φάσης.

Με βασικό όπλο την άμυνα, που καθήλωσε τα ατού της αντιπάλου και με μπροστάρηδες στην επίθεση τους Γκίλλα, Νικολαΐδη (επέστρεψε από τον τραυματισμό του), Βάμος, ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα από το δεύτερο οκτάλεπτο με 4-1 και στη συνέχεια προηγήθηκε με 7-4 και 10-6, με τη Φερεντσβάρος να μειώνει στο τελικό 10-8.

Οκτάλεπτα: 1-1, 4-1, 3-3, 2-3.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χέρβο Κόλιανιν): Μπίγιατς, Γκίλλας 3, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Αλαφραγκής, Δήμου Τ. 1, Νικολαΐδης 1, Παπαναστασίου 2, Ζερδεβάς.

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ (Μπάλαζ Νιέκι): Ζάκονι, Μάντιτς 2, Πολ 1, Μερκούλοφ, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 1, Ντι Σόμα 1, Φέκετε 1, Βιγκβάρι, Νέμετ, Βάργκα 1, Γιάνσικ 1, Νάγκι, Βόγκελ.
 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button