ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Περιστέρι και Κολοσσός διεκδικούν θέση στον Final Eight του Κυπέλλου

Έξι ομάδες έχουν τσεκάρει το εισιτήριο και μία θέση μένει ανοιχτή… 

Με το παιχνίδι Καρδίτσα- Ολυμπιακός ολοκληρώνεται σήμερα (20:15 ΕΡΤ3 η 10η αγωνιστική στην Basket League, η οποία θα επηρεάσει το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας το οποίο θα διεξαχθεί 15-18 Φεβρουαρίου.

Οι τελευταίες εκκρεμότητες θα κλείσουν στην 11η και τελευταία αγωνιστική του α΄γύρου, με τις επτά πρώτες ομάδες στην κατάταξη να παίρνουν το εισιτήριο για την τελική φάση του θεσμού.

Μέχρι τώρα θέση στο Final Eight έχουν κλείσει: Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Προμηθέας, ΑΕΚ, Άρης και ΠΑΟΚ. Το ενδιαφέρον συγκεντρώνει λοιπόν η αναμέτρηση του Περιστερίου με την ΑΕΚ που θα γίνει στις 24 Δεκεμβρίου.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη με νίκη παίρνει την 7η θέση. Αν όμως χάσει και ο Κολοσσός κερδίσει το Μαρούσι (23/12), τότε υστερεί στην ισοβαθμία με τους Ροδίτες αφού είχε χάσει στο νησί των ιπποτών. Αν χάσει ο Κολοσσός τότε η πρόκριση πηγαίνει στο Περιστέρι. 

Την τελευταία θέση για το Unicef Trophy και την τελευταία θέση για το Κύπελλο διεκδικούν: Πανιώνιος, Μίλωνας, Δόξα Λευκάδας και Μεγαρίδα. 

Την προσεχή εβδομάδα (16-17/12) θα γίνει το All Star Game στην Καρδίτσα με την 11η αγωνιστική της Basket League να μεταφέρεται στις 23-24/12. 
 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button