ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Πειρατική τακτική  | Neakriti

Στον Άγιο Νικόλαο απ’ όπου καταγόταν ο 36χρονος υπάρχει ξεσηκωμός

Η υπόθεση με τον Αντώνη Καργιώτη, τον 36χρονο από τον Άγιο Νικόλαο που σπρώχτηκε κυριολεκτικά στη θάλασσα ενώ σάλπαρε το πλοίο από το προσωπικό αυτού, πρέπει να μας συγκλονίζει όλους! Τον πέταξαν… Γιατί αλήθεια; Για το εισιτήριο; Που πιθανά να είχε; Για να μην καθυστερήσει το δρομολόγιο που ήταν ήδη καθυστερημένο 50 λεπτά; Τι ακριβώς έχει συμβεί; Δε σας θυμίζει “πειρατική” τακτική; Τον πέταξαν στη θάλασσα γιατί; 

Η αλήθεια στα σόσιαλ μίντια 

Από τα βίντεο στα σόσιαλ μίντια, που αν δεν υπήρχαν δε θα είχαμε ίσως μάθει ποτέ την αλήθεια, φαίνεται ότι ο νεαρός πήδηξε στον καταπέλτη και πρόλαβε να μπει. Το πλοίο είχε ξεκινήσει. Γιατί τον έσπρωξαν προς τα πίσω; Στα πρώτα δευτερόλεπτα εμφανίζεται ασφαλής, σπρώχνοντάς τον πέφτει στη θάλασσα και ακολουθεί η τραγωδία. 

Αμείλικτα ερωτήματα 

Στον Άγιο Νικόλαο απ’ όπου καταγόταν ο 36χρονος υπάρχει ξεσηκωμός. Σε όλη την Ελλάδα υπάρχει ξεσηκωμός για τον άτυχο βιοπαλαιστή, με τα προβλήματα υγείας και αναπηρίες, που χαρακτηρίζεται καλοκάγαθος που προσπαθούσε απλώς να επιβιώσει. Τα ερωτήματα είναι αμείλικτα για το Λιμενικό. Υπήρχε κάποιος εκεί δίπλα στον καταπέλτη από το Λιμεναρχείο; Για το υπουργείο; Έπρεπε να επιτραπεί ο απόπλους του πλοίου; Για την εταιρεία; Έδωσε εντολή η εταιρεία, ήταν πρωτοβουλία του προσωπικού να τον σπρώξουν; Ήθελαν να φύγουν γρήγορα γιατί είχαν καθυστερήσει… Τελικά το πλοίο επέστρεψε, άλλαξε το προσωπικό και απέπλευσε. Χθες το μεσημέρι έφτασε το πλοίο στο Ηράκλειο. Να ξέρετε ότι για την ανθρωποκτονία που κατηγορούνται οι υπαίτιοι και το πλοίο αποτελεί κομμάτι από τον τόπο του εγκλήματος. Ίσως δεν έπρεπε να αποπλεύσει. 

Έστησαν κουμπαρά! 

Στον Άγιο Νικόλαο έστησαν κουμπαράδες αλληλεγγύης για να στηρίξουν την οικογένεια του 36χρονου. Υπάρχει οργή και ξεσηκωμός. Ζητούν όλοι να μαθευτεί η αλήθεια και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. 

Διαμαρτυρίες 

Διαμαρτυρίες στήθηκαν και στον Άγιο Νικόλαο για τον θάνατο του Καργιώτη και στο λιμάνι του Ηρακλείου. Πολύς κόσμος αυθόρμητα διαμαρτύρεται για το περιστατικό. Έγκριτοι επαγγελματίες, μορφωμένοι άνθρωποι που είδαν μια ανθρωποκτονία να μεταδίδεται στα σόσιαλ μίντια σε πλοίο της καθημερινότητας όλων στην Κρήτη! 
 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button