ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Παραδόθηκε στη φωτιά ο βασιλιάς Καρνάβαλος στην Καρδίτσα (βίντεο)

Με το καθιερωμένο όσο και εντυπωσιακό κάψιμο του βασιλιά Καρνάβαλου στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας ολοκληρώθηκαν οι τριήμερες εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Καρδίτσας για τον εορτασμό της Αποκριάς.

Εκδηλώσεις που παρά τις άστατες καιρικές συνθήκες στέφθηκαν από επιτυχία και χαρακτηρίστηκαν από τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και κυρίως των μικρών παιδιών.

Οι Κυριακάτικες εκδηλώσεις ξεκίνησαν από νωρίς το απόγευμα με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου που περιόδευσε στο κέντρο της πόλης με αποκριάτικες νότες στην Κεντρική πλατεία της Καρδίτσας το δημοτικό χορευτικό «Μαίρη Ιωαννίδου» χόρεψε ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς και έπλεξε το παραδοσιακό «γαϊτανάκι».

Στη συνέχεια σχολή χορού έκανε παράσταση με χορευτικά σε latin ρυθμούς και στη συνέχεια μουσικό σχήμα του Δημοτικού Ωδείου Καρδίτσας και το μουσικό γκρουπ που αποτελείται από την Χαρά Σακελλαροπούλου, τον Δημήτρη Μιαρίτη και τον Άγγελο Σιανίδη συνέχισαν τη διασκέδαση μικρών και μεγάλων με επιλεγμένα τραγούδια .

Λίγο πριν τις 9.00 το βράδυ στη σκηνή που είχε στηθεί στην ανατολική πλευρά της πλατείας ανέβηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ. Στεφ. Θεολόγης και Όλγ. Μακρή, μαζί με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας κ. Αρ. Αντωνίου και Ταμία του Συλλόγου κ. Απ. Σταμούλη. Ο κ. Θεολόγης ευχαρίστησε όλους, όσοι συνέβαλαν στην διοργάνωση των εκδηλώσεων και έδωσε τις ευχές του ενώ στη συνέχεια με τη βοήθεια του σκηνοθέτη και ηθοποιού κ. Π. Βησσαρίου που ήταν ο δημιουργός του Καρνάβαλου-που ήταν στημένος στο μέσον της πλατείας με τον κόσμο να βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας- άναψε τη φωτιά στη βάση του με τον Καρνάβαλο να γίνεται σε λίγα λεπτά παρανάλωμα του πυρός προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα.

Πηγή: karditsalive.net – Κωστής Κριτσιάνης

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button