ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Πέπε Μελ: «Είμαστε περήφανοι για τους παίκτες – Όλοι ανυπομονούν για το Κύπελλο» (vid)

Ο Πέπε Μελ ήταν χαρούμενος μετά την αποψινή νίκη του ΟΦΗ στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε περήφανος για τους ποδοσφαιριστές, αλλά και το γεγονός ότι η νίκη ήρθε με… μηδέν παθητικό.

«Πάντα είναι πολύ σημαντικό να κερδίζουμε. Σήμερα καταφέραμε και να μην δεχθούμε γκολ. Και τα δύο είναι πολύ σημαντικά για τους παίκτες», ανέφερε αρχικά ο 60χρονος προπονητής και συμπλήρωσε για τους παίκτες: «Ο Μπρεσάν είναι ένας πολύ έξυπνος ποδοσφαιριστής. Τακτικά είναι τέλειος και όλη η ομάδα μαζί πέτυχε αυτή τη νίκη. Είμαι πολύ περήφανος για τον Αποστολάκη, τον Μοσκέρα, τον Γκλάζερ και τους υπόλοιπους παίκτες».

Ερωτηθείς για τα μεταγραφικά, στάθηκε κυρίως στη χαρά που δίνει το σημερινό αποτέλεσμα: «Είναι μια στιγμή που είμαστε χαρούμενοι και πολύ περήφανοι για τους παίκτες μας. Ο επόμενος στόχος είναι το παιχνίδι του Κυπέλλου. Μέσα στην ομάδα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ασχολούνται για τα μεταγραφικά. Κάθε ομάδα χρειάζεται παίκτες, ακόμη και η Ρεάλ Μαδρίτης, οπότε και ο ΟΦΗ».

Για το παιχνίδι του Κυπέλλου επισήμανε: «Είναι διαφορετική διοργάνωση και πιθανότητα με διαφορετικούς παίκτες. Όλο το νησί, οι φίλαθλοι, η ομάδα και εμείς, περιμένουμε τους αγώνες του Κυπέλλου».

Κλείνοντας, υπογράμμισε για την εναλλαγή συναισθημάτων: «Είναι το τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι μας χωρίς ήττα. Είναι μια καλή μέρα και τώρα πρέπει να κερδίσουμε περισσότερους αγώνες. Έχουμε το Κύπελλο, που είναι μια ευκαιρία για μας, όμως έχουμε μόνο 48 ώρες μέχρι το επόμενο ματς».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button