ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Τα εύσημα της «Μεγαλονήσου» στους αθλητές της για τις επιτυχίες τους (pics)

Eντυπωσιακοί Στεφανουδάκης, Στυλιανάκης και Γιακουμάκης, σάρωσαν τα μετάλλια στην Ταϊλάνδη…

Η παρουσία των τριών αθλητών της Μεγαλονήσου, Μανώλη Στεφανουδάκη, Κωνσταντίνου Στυλιανάκη και Μανώλη Γιακουμάκη,  στο International Wheelchair and Amputee Sports World Games στην Ταϊλάνδη στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και το σωματείο τους θέλησε να τους αποδώσει τα εύσημα!

«Ο Μανώλης Στεφανουδάκης , παγκόσμιος πρωταθλητής το 2023 συνεχίζει τις επιτυχίες του σε διεθνές επίπεδο. Με τις επιδόσεις του επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά  ότι είναι μεταξύ των κορυφαίων αθλητών του ακοντισμού στον κόσμο.  Ο Μανώλης Στεφανουδάκης κατηγορία f54 έριξε το ακόντιο του στα 31,50μ  και κέρδισε για ακόμη μία φορά όχι μόνο το χρυσό μετάλλιο αλλά έκανε νέο Πανευρωπαϊκό και Πανελλήνιο ρεκόρ  και συνεχίζει και στην σφαιροβολία με ρίψη  στα 8,22μ κατακτώντας την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο.

Στεφανουδάκης Μανώλης

Ο Κωνσταντίνος Στυλιανάκης στη μεγάλη αυτή διοργάνωση έκανε μία εξαιρετική επίδοση στο αγώνισμα της σφαίρας με ρίψη στα 8,87μ  που του χάρισε την πρώτη θέση στην κατηγορία του και το χρυσό μετάλλιο.

Στυλιανάκης

Ο Μανώλης Γιακουμάκης συνεχίζει την καταπληκτική πορεία των αθλητών μας και με μία ρίψη στο ακόντιο του στα 40,88μ κατακτά την Τρίτη θέση και το Χάλκινο μετάλλιο  κάνοντας και νέο Πανελλήνιο Ρεκόρ.

Γιακουμάκης Μάνος

Στο πλευρό των αθλητών μας, ο προπονητής Ιπποκράτης Σκαντζάκης που σε καθημερινή βάση  με επαγγελματικότητα και επιμονή στηρίζει, και προπονεί τους αθλητές μας με τον καλύτερο τρόπο. Πίσω από κάθε μεγάλη επιτυχία κρύβεται η επιμονή η υπομονή και η προσπάθεια “.

Σκαντζάκης Στυλιανάκης

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button