ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Πάσχα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα για ένα ολόκληρο χωριό στη Μεσαρά

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έκαναν Ανάσταση οι κάτοικοι στο χωριό Αποΐνι του Δήμου Γόρτυνας του νομού Ηρακλείου

Αξέχαστο θα μείνει το φετινό Πάσχα για περίπου 200 κατοίκους στο χωριό Αποΐνι του Δήμου Γόρτυνας, οι οποίοι δεν είχαν ρεύμα. Μία τέτοια ημέρα κάτοικοι του χωριού, δεν μπορούσαν να μαγειρέψουν, αλλά ούτε και να σώσουν τις προμήθειες που είχαν αποθηκεύσει στα ψυγεία τους, ενώ και για τους επισκέπτες δεν ήταν ότι καλύτερο!

Σύμφωνα με καταγγελία κατοίκου της περιοχής από τις 3 τα ξημερώματα έως τις 8 το βράδυ ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα, δεν είχαν ηλεκτρικό ρεύμα. Άνθρωποι ηλικιωμένοι όπως καταγγέλλει κάτοικος έμειναν νηστικοί. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο επανειλημμένη ήταν η επικοινωνία με τον ΔΕΔΔΗΕ, ώστε να εντοπιστεί το πρόβλημα που υπήρχε και να λυθεί άμεσα.

Ωστόσο σύμφωνα με τον ίδιο, ο οποίος μίλησε στο neakriti.gr, κανένας δεν γνώριζε τίποτα για το θέμα και κανείς δεν μπορούσε να τον εξυπηρετήσει, όπως μας είπε, τονίζοντας παράλληλα χαρακτηριστικά ότι «είναι απογοητευτικό να μην μπορείς να βγάλεις άκρη. Να μην υπάρχει κάποιος φορέας που να μπορείς να επικοινωνήσεις και να πεις το πρόβλημά που αντιμετωπίζεις ώστε να αναζητηθεί και να βρεθεί λύση».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button