ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

πάρκινγκ στο Βόλο (φωτό) – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Το κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της πόλης είναι αυταπόδεικτο. Μία φορά  να προσεγγίσει κανείς το κέντρο τις ώρες αιχμής και το αντιλαμβάνεται πλήρως.

Παρκαρισμένα αυτοκίνητα δεξιά και αριστερά της οδού Ιάσονος, διπλοπαρκαρισμένα στην οδό Δημητριάδος, πάνω στα πεζοδρόμια, κάτω από τα πεζοδρόμια, πάνω σε πεζοδρόμους και γενικά όπου υπάρχει μια σπιθαμή χωρίς ΙΧ, καταλαμβάνεται στο λεπτό. Με τη λεωφορειολωρίδα δε, η κατάσταση έγινε ανυπόφορη.

Στην λεωφορειολωρίδα μόνο λεωφορεία δεν περνούν, καθώς αντί αυτών θα δει κανείς σταθμευμένα αυτοκίνητα, φορτηγάκια να ξεφορτώνουν, μηχανάκια κ.ο.κ.. Αυτό όμως ουσιαστικά αφήνει για παράδειγμα στην Ιάσονος μία μόνο λωρίδα κυκλοφορίας και γίνεται εκεί το έλα να δεις. Μόλις χθες ήθελε να διασχίσει τον δρόμο ασθενοφόρο και δεν μπορούσε να περάσει, δεν είχε ούτε λίγα μέτρα για να προχωρήσει, μιας και από τη μια μεριά ήταν σταθμευμένα αυτοκίνητα και από την άλλη στην λεωφορειολωρίδα άλλα ΙΧ.

Η κατάσταση γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη και ουσιαστικά μέτρα για το κυκλοφοριακό δεν βλέπουμε, όπως μικρά και δωρεάν πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης, ποδήλατα ηλεκτρικά και μη,  που υποτίθεται θα είχε ο δήμος για δημότες και επισκέπτες δωρεάν. Αντίθετα βλέπουμε χρώμα στους δρόμους, χωρίς σκεπτικό και οργάνωση, ελλιπή οργάνωση, ελλιπή αστυνόμευση…

Πηγή: magnesianews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button