Β/Α ΑιγαίοΝότιο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

Η πλειοψηφία των Γερμανών αντιδράει στα σχέδια της κυβέρνησης για τους μετανάστες

Η πλειοψηφία των Γερμανών αντιτίθεται στον ριζοσπαστικό νόμο της κυβέρνησης για τη μετανάστευση, ο οποίος θα επιτρέψει σε έως και 2,5 εκατομμύρια αλλοδαπούς να αποκτήσουν τη γερμανική υπηκοότητα εγκαίρως για τις ομοσπονδιακές εκλογές του 2025.

Η δημοσκόπηση, η οποία διεξήχθη από το Insa για λογαριασμό του Προτεσταντικού Πρακτορείου Ειδήσεων , διαπίστωσε ότι το 51 τοις εκατό των Γερμανών είναι αντίθετο με τον νέο νόμο, με μόνο το 32 τοις εκατό να τον υποστηρίζει. Όχι μόνο αντιτίθεται στον νόμο η πλειοψηφία των Γερμανών, αλλά έχουν προβάδισμα 19 μονάδων έναντι των υποστηρικτών. Ένα άλλο 14 τοις εκατό είπε ότι δεν ήξερε πώς αισθάνεται για το νόμο και το 3 τοις εκατό δεν είχε καμία απάντηση για τους δημοσκόπους.

Ωστόσο, αναμφισβήτητα μια ακόμη πιο καταστροφική δημοσκόπηση από την Έκθεση Ασφαλείας 2024 , που διεξήχθη από το Ινστιτούτο Allensbach, δείχνει ότι η συνολική έγκριση του πληθυσμού της τρέχουσας πολιτικής της ομοσπονδιακής κυβέρνησης για τους πρόσφυγες είναι εξαιρετικά χαμηλή, με το 65 τοις εκατό των ερωτηθέντων να δηλώνουν ότι δεν έλαβαν υπόψη τους πολιτική να είναι σωστή. Σύμφωνα με την έκθεση ασφαλείας, πάνω από το 80 τοις εκατό των ερωτηθέντων έχουν ελάχιστη ή καθόλου εμπιστοσύνη στη μεταναστευτική πολιτική της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button