ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Γιαννούλης: «Να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη, που θα δώσει ψυχολογία για την επόμενη» (vid)

Ο Κώστας Γιαννούλης θα πατήσει για τελευταία φορά το χορτάρι του «Γεντί Κουλέ» ως ποδοσφαιριστής, καθώς ο αυριανός αγώνας με τον Παναιτωλικός είναι ο τελευταίος της καριέρας του.

Ο έμπειρος αμυντικός μίλησε για την αναμέτρηση με τους Αγρινιώτες, τονίζοντας ότι στόχος είναι η νίκη και η πρωτιά στα play out.

«Τελευταίος αγώνας εντός και είναι σημαντικό για μας να διατηρήσουμε το αήττητο. Στόχος μας είναι η νίκη για την διεκδίκηση της πρώτης θέσης στα play out. Ερχόμαστε από ένα θετικό αποτέλεσμα, θέλουμε τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει και να κλείσει η χρονιά όπως πρέπει», ανέφερε αρχικά ο 36χρονος αμυντικός και πρόσθεσε: «Ο στόχος μας δεν ήταν τα play out, όμως αφού δεν καταφέραμε να μπούμε στα play off, στόχος είναι να κρατήσουμε το αήττητο και η πρωτιά στην ειδική βαθμολογία. Είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία και το πως θα ξεκινήσει η ομάδα για την επόμενη χρονιά».

Κλείνοντας, συμπλήρωσε για το κίνητρο που υπάρχει: «Δεν μας απασχολεί το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Εμείς θέλουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας, να το ευχαριστηθούμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button