ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ο Σκακιστικός Όμιλος Ηρακλείου έκοψε την πίτα του και βράβευσε τους σκακιστές του (pics)

Σε μία όμορφη εκδήλωση με αρκετούς προσκλημένους… 

Σε μια όμορφη ατμόσφαιρα την προηγούμενη Κυριακή στις «Αναδρομές»  ο Σκακιστικός Όμιλος Ηρακλείου προχώρησε στην κοπή της πίτας του, πραγματοποιώντας παράλληλα και μία σειρά από βραβεύσεις των σκακιστών του που διακρίθηκαν το προηγούμενο διάστημα.  
Στην εκδήλωση συνέδραμαν η Σκακιστική Ακαδημία Χερσονήσου και το σκακιστικό σωματείο «Λέων Κάντια».

Δύο διακεκριμένοι έφηβοι αθλητές του Σκακιστικού Ομίλου Ηρακλείου, οι Καζαντζόγλου Στέφανος και Χασουράκη  Χρυσή βραβεύτηκαν για τις πρόσφατες επιτυχίες τους σε τουρνουά παγκοσμίου επιπέδου, η κ. Πόπη Παρλαμά Φραγκιαδάκη τιμήθηκε για την προσφορά της στο σκάκι της Χερσονήσου είκοσι και πλέον χρόνια, ενώ και η κ. Κυριακάκη Λαμπράκη Ελένη, ιδιοκτήτρια του πολυβραβευμένου βρεφονηπιακού σταθμού Ανισσαρά «Τα ζουζουνάκια» για την προσφορά της επίσης στο σκάκι νηπίων, που αποτελούν το φυτώριο της ομάδας της Χερσονήσου. Τέλος απονομές κυπέλλων και μεταλλίων έγιναν στους μικρούς παίκτες για την επιτυχία τους, στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά στο El Sur, στο Ηράκλειο.

Σκάκι ΣΟΗ

Στην εκδήλωση προσκεκλημένοι και παρευρισκόμενοι ήταν από το Δήμο Ηρακλείου ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Τσαπάκης Γιάννης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δουλουφάκης Δημήτρης, οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας, κ. Νίκος Ξυλούρης και η κ. Μηλάκη Γεωργία, από το Δήμο Χερσονήσου ο Δήμαρχος κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης και η Αντιδήμαρχος κ. Δέσποινα Πλευράκη, με όλους τους να εκφωνούν σύντομο χαιρετισμό και να εκφράζουν τη χαρά και το θαυμασμό τους για το ξεχωριστό πνευματικό αυτό άθλημα που λέγεται σκάκι.

Σκάκι Τσαπάκης

Την ίδια στιγμή,  εκ μέρους των σωματείων οι Νίκος Παπανδρέου, Μαίρη Βασιλακάκη, Κώστας Κλώκας και Πόπη Παρλαμά – Φραγκιαδάκη ευχαρίστησαν τους παρευρισκόμενους και μίλησαν για τα σχέδια τους σχετικά με το άθλημα και την εξάπλωση του, ενώ η ψυχολόγος κ. Μήλιου Σταυρούλα ανέλυσε τη διαχείριση της ήττας, θέμα το οποίο οι γονείς βρήκαν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Σκάκι ΣΟΗ

Τέλος, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διαδραματίστηκε ένα σκακιστικό θεατρικό-παραμύθι της Μαίρης Βασιλακάκης και της προπονήτριας Μαρία Παπανδρέου, στο οποίο έλαβαν μέρος μικροί σκακιστές με μηνύματα για προσπάθεια, επιμονή, έντιμο αγώνα και αθλητική συμπεριφορά. 
Το φλουρί που ισοδυναμούσε με ένα σκακιστικό ρολόι της εταιρίας Novelty, κέρδισε μικρή αθλήτρια Ρενάτα Αποστολάκη. 

Σκάκι ΣΟΗ

 

Σκάκι ΣΟΗ
Σκάκι ΣΟΗ
Σκάκι ΣΟΗ
Σκάκι ΣΟΗ

 

 

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button