ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς παρουσιάζει «τη δύναμη της ήττας» την Κυριακή στα Χανιά

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς ήταν ένας αθλητής γεννημένος-νικητής! Ωστόσο ήξερε καλά πόση δύναμη μπορεί να σου δώσει ακόμα και μια ήττα! Ο Μπάνε ήθελε να μοιραστεί τις εμπειρίες του μέσα από ένα δικό του δημιούργημα, ένα δικό του βιβλίο, κάτι περισσότερο από μια απλή αυτοβιογραφία αφού όπως είπε:  «Το βιβλίο μου είναι ό,τι πιο δημιουργικό έχω κάνει από τότε που ήμουν παίκτης»! Το βιβλίο του Μπάνε λοιπόν έχει ξεκινήσει το δικό του ταξίδι σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κυριακή 31 Μαρτίου θα παρουσιαστεί και στα Χανιά!

Το ραντεβού έχει δοθεί για για τη 1 το μεσημέρι στο «Porto Veneziano Hotel»! Με διοργανωτές τον ΣΒΕΚΗ και τη “Health Volution”, με τον συγγραφέα θα μιλήσουν ο παλαίμαχος αθλητής και νυν προπονητής Χρήστος Παπανικολάου, ο βετεράνος αθλητής μπάσκετ και πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ηρακλείου (ΣΒΕΚΗ) Δημήτρης Δότσιος και ο αθλητικός παράγοντας Σταύρος Δρικάκης.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα κάνει ο δημοσιογράφος Βασίλης Φουντουλάκης ενώ αποκλειστικοί χορηγοί επικοινωνίας είναι η «ΚΡΗΤΗ TV», η παγκρήτια Εφημερίδα «Νέα Κρήτη», η ιστοσελίδα “neakriti.gr” και το «Ράδιο 98.4».

Ο Μπάνε περιμένει το μπασκετικό και όχι μόνο κοινό των Χανίων να είναι εκεί στις 31 Μαρτίου, στην παρουσίαση του βιβλίου του που περνάει μηνύματα σε αθλητές και φιλάθλους κάθε ηλικίας γιατί τους μαθαίνει «τη δύναμη της ήττας», γιατί και αυτή υπάρχει στον αθλητισμό αλλά και στον πρωταθλητισμό! «Ο Μπάνε όντως δεν ήθελε να χάνει, όντως ήταν γεννημένος νικητής, ωστόσο έμαθε να γίνεται και πιο δυνατός μέσα από μια ήττα», λέει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Δότσιος κάνοντας το τζάμπολ πριν την ημέρα της παρουσίασης…

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button