ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης στο Summer Camp του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Ο διεθνής μπασκετμπολίστας Λευτέρης Μποχωρίδης ήταν ο εκλεκτός επισκέπτης, με την παρουσία του οποίου ολοκληρώθηκε η 4η εβδομάδα του Summer Camp του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Λίγες ημέρες μετά το φινάλε της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό και ενόψει του νέου σταθμού της καριέρας του, ο Λευτέρης Μποχωρίδης, αδερφός του Νίκου Μποχωρίδη που αγωνίζεται στον ΟΦΗ, είχε την ευκαιρία να δει από κοντά με τα παιδιά που συμμετέχουν στο Summer Camp του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, να μιλήσει και να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Η τελευταία ημέρα κύλησε ακόμη με πυγμαχία και μάθημα από τον δάσκαλο Γρηγόρη Φανουργάκη, το οποίο κάθε φορά ενθουσιάζει όλο και περισσότερο τους μικρούς μας φίλους, αλλά και ποδόσφαιρο και στίβο!

Οι εγγραφές στο Summer Camp του Ερασιτέχνη ΟΦΗ συνεχίζονται καθημερινά, καθώς θα διαρκέσει μέχρι τα μέσα Αυγούστου.

Κάθε μέρα από τις 8 το πρωί, μέχρι τις 4 το μεσημέρι, τα παιδιά, που συμμετέχουν απολαμβάνουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αθλητισμού, διασκέδασης, αλλά και κοινωνικών δράσεων!

Πληροφορίες για εγγραφές, στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ (Ισαύρων 93, γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης, Καμίνια, τηλέφωνο 2810-311525).

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button