Διεθνής επικαιρότητα

Ο καιρός σήμερα – Zougla

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες στα δυτικά, με τοπικές βροχές στην Ήπειρο και στο Ιόνιο και πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας στο Βόρειο Ιόνιο και αυξημένα ποσοστά υγρασίας με αποτέλεσμα την περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες. Η ατμοσφαιρική κυκλοφορία ευνοεί τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 17 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 19 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (από 15 έως τους 24 βαθμούς στην Ήπειρο), 18 έως 26 βαθμούς στις Κυκλάδες και από 15 έως 29 βαθμούς στην Κρήτη, 14 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 18 έως 26 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο αρχικά από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά στο Νότιο Ιόνιο ισχυροί 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση.

O καιρός στην Αττική

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες και αυξημένα ποσοστά υγρασίας με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς.

O καιρός στη Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν κυρίως από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button