Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Ο Επαμεινώνδας Σχίζας υποψήφιος με το συνδυασμό «Δωρίδα για όλους»

Ο Επαμεινώνδας Σχίζας ανακοίνωσε την  υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό του Γιώργου Καπεντζώνη «Δωρίδα για όλους» στη Δημοτική Ενότητα Τολοφώνας.

 

Το βριογραφικό

Ονομάζομαι Επαμεινώνδας Σχίζας και κατάγομαι από την Γλυφάδα Φωκίδας, όπου και γεννήθηκα. Τελείωσα το δημοτικό σχολείο στη Γλυφάδα και στην συνέχεια το γυμνάσιο στο Ευπάλιο. Αποφοίτησα από το ΤΕΛ Ναυπάκτου στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών. Με την ολοκλήρωση της θητείας μου στο στρατό δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στον κλάδο των οικοδομών-κατασκευών. Είμαι γραμματέας στο Συνδικάτο Οικοδόμων, όπως και αναπληρωτής γραμματέας στο Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας και Δωρίδας.

Αποφάσισα να τεθώ υποψήφιος με το συνδυασμό του Γιώργου Καπεντζώνη γιατί θεωρώ καταρχάς πως αποτελεί έναν πολυσυλλεκτικό συνδυασμό, με ανθρώπους οι οποίοι μπορεί να έχουν διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, όμως έχοντας ως μείζον το καλό του τόπου τους μπορούν να συνθέσουν δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την παραγωγή σημαντικών παρεμβάσεων.

Η προσωπικότητα του επικεφαλής του συνδυασμού δε, και η πορεία του στο χώρο της αυτοδιοίκησης αποτελεί παράδειγμα προ μίμηση, αφού επί δώδεκα συναπτά έτη έχει καταφέρει να θέσει τις βάσεις για έναν οργανωμένο δήμο, που παράγει έργο σε όλες τις δημοτικές του ενότητες.

Όλοι μαζί, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, έχοντας ως στόχο το καλύτερο αύριο στον δήμο Δωρίδος, για την επίλυση των προβλημάτων, αλλά και την καταπολέμηση της παλαιότερης νοοτροπίας του πρόχειρου και του παροδικού.

The post Ο Επαμεινώνδας Σχίζας υποψήφιος με το συνδυασμό «Δωρίδα για όλους» appeared first on STEREA NEWS.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button