ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ο διάσημος Grand Maitre Jan Smeets στις εγκαταστάσεις του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. (pics)

Ο διάσημος Grand Maitre Jan Smeets στις εγκαταστάσεις του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Jan Smeets, είναι ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στον χώρο του σκακιού…

 

Ο διάσημος Grand Maitre Jan Smeets πραγματοποίησε συνάντηση συνεργασίας με το τμήμα σκάκι στις εγκαταστάσεις του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. την Τρίτη 9 Απριλίου 2024. Ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα για το τμήμα, καθώς ο Jan Smeets, είναι ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα στον χώρο του σκακιού. Η παρουσία του ήταν πηγή έμπνευσης και μάθησης για τους νέους μας αθλητές.

Grand Maitre Jan Smeets

Ο Jan Smeets δεν έπαιξε απλά παρτίδες με τους μικρούς μας σκακιστές, αλλά και ανέλυσε προσεκτικά κάθε κίνηση, μοιράζοντας με αγάπη την εμπειρία και τις γνώσεις του. Ήταν μια σπάνια ευκαιρία για τους αθλητές να ανταλλάξουν ιδέες και να μάθουν από έναν κορυφαίο σκακιστή του πλανήτη.

Grand Maitre Jan Smeets

O Διεθνής Μετρ και αθλητής του Ομίλου κ. Γιώργος Μαστροκούκος, τόνισε την σημασία της επίσκεψης του διάσημου σκακιστή, αλλά και τον χρόνο που μοιράστηκε με τα παιδιά, ενώ αναφέρθηκε και στις ενέργειες που γίνονται για ένα Παγκόσμιο Τουρνουά σκακιού στο Ηράκλειο την επόμενη χρονιά. Ο προπονητής σκάκι του Ομίλου κ. Κώστας Εμμανουηλίδης ευχαρίστησε και ο ίδιος προσωπικά τον Jan Smeets για τον χρόνο που αφιέρωσε στους αθλητές και τόνισε πόσο σημαντική ήταν η παρουσία του στον Όμιλο.

Grand Maitre Jan Smeets σκάκι

Το Δ.Σ. και τα μέλη του Ομίλου ευχαριστήσουν θερμά τον Jan Smeets για την επίσκεψη του. Η παρουσία του αποτέλεσε ένα σημαντικό γεγονός για τον Όμιλο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button