ΉπειροςΤοπικές Είδησης

Ο δήμος Ιωαννιτών υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα

Ο δήμος Ιωαννιτών υποδέχεται την Τρίτη 23 Απριλίου την Ολυμπιακή Φλόγα η οποία ξεκίνησε το ταξίδι της από την αρχαία Ολυμπία με προορισμό το Παρίσι, όπου θα διεξαχθούν φέτος το καλοκαίρι οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής η Φλόγα θα φτάσει στα Γιάννενα το απόγευμα της Τρίτης και ο πρώτος λαμπαδηδρόμος θα ξεκινήσει στις 18.50 από την Λ. Δωδώνης 115, ενώ ο τελευταίος θα καταλήξει στην πλατεία Μαβίλη στις 19.13.

Εκεί θα ακολουθήσει ειδική εκδήλωση την οποία θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, ο Γενικός Πρόξενος της Γαλλίας κ. Jean-Luc Lavaud ως εκπρόσωπος της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων «PARIS 2024» και ο Πρόεδρος Ολυμπιακής Επιτροπής Λαμπαδηδρομίας Θανάσης Βασιλειάδης ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα διανυκτερεύσει στα Γιάννενα και το πρωί της Τετάρτης 24 Απριλίου θα μεταβεί στο χώρο του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων όπου έχει προγραμματιστεί ειδική εκδήλωση υποδοχής, για να αναχωρήσει για τον επόμενο σταθμό της που θα είναι η Ηγουμενίτσα.

Οι έξι λαμπαδηδρόμοι του δήμου Ιωαννιτών θα είναι με την σειρά που θα παραλάβουν την φλόγα οι εξής: Παντελής Κίτσιος, Παναγιώτα Μανοπούλου, Χρήστος Τσιούρης, Δημήτρης Χρόνης, Νέστορας Κολιός, Αννέτα Κυρίδου.

Κατά τη διάρκεια της λαμπαδηδρομίας θα ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις οδούς που θα περάσει η Φλόγα και συγκεκριμένα τη Λ. Δωδώνης και την οδό Αβέρωφ μέχρι και την Πλατεία Μαβίλη, το απόγευμα της Τρίτης, καθώς και τις οδούς Δ. Φιλοσόφου και Γλυκιδών το πρωί της Τετάρτης. 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button