ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ο Γιούχτας δεν ήταν μόνος του στην Ιεράπετρα! (photos)

Η Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Γιούχτα, με την ομάδα των Αρχανών στο πρώτο της παιχνίδι σε επαγγελματική κατηγορία, την Super League 2, να αντιμετωπίζει τον Διαγόρα Ρόδου και να φεύγει νικήτρια από το γήπεδο με 2-0.

Ήταν μια μέρα χαράς και γιορτής για τον Γιούχτα, έστω και αν χρειάστηκε αυτό το παιχνίδι να το δώσει στο Βουζουνεράκειο της Ιεράπετρας και όχι στην έδρα του ή σε κάποιο άλλο γήπεδο εντός Ηρακλείου.

Έστω κι έτσι όμως ο Γιούχτας δεν ήταν μόνος του στην πρεμιέρα της Super League 2! Οι Αρχάνες και όχι μόνο, την Κυριακή… μετακόμισαν στην Ιεράπετρα και στήριξαν την ομάδα σε αυτό το ιστορικό παιχνίδι.

giouxtas kosmos

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Συριγωνάκης, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κ. Ασμαργιαννάκη και πολλοί Αρχανιώτες που ταξίδεψαν είτε με την εκδρομή που ξεκίνησε από τις Αρχάνες, είτε με ιδιωτικά αυτοκίνητα, ήταν στο Βουζουνεράκειο και πανηγύρισαν όλοι μαζί την νίκη του Γιούχτα.

giouxtas

Ασφαλώς βέβαια τα πιο πολλά μπράβο ανήκουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής κ. Στράτο Κοτζαμάνη να αναφέρει στο μήνυμά του: «Ο πρώτος αγώνας στην Super League 2 και με νίκη!!!! Πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές, ποδοσφαιριστές, φροντιστές και περισσότερο σε όλους που τον τελευταίο μήνα έδωσαν την ψυχή τους για να είναι όλα έτοιμα σήμερα!!!!»

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button