Διεθνής επικαιρότητα

Ο Βίλας Μπόας νέος πρόεδρος της Πόρτο!

Η 27η Απριλίου 2024 θα καταγραφεί ως μία από τις σημαντικότερες ημερομηνίες στην ιστορία της Πόρτο, καθώς είναι η ημέρα, που οι «δράκοι» άλλαξαν πρόεδρο μετά από 42 (!)χρόνια ηγεσίας του Πίντο Ντα Κόστα.

Στις σχετικές αρχαιρεσίες που ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, ο 46χρονος -πρώην προπονητής- Αντρέ Βίλας Μπόας συγκέντρωσε περίπου το 80% των ψηφισάντων και είναι πλέον, ο νέος «ισχυρός άνδρας» του ιστορικού συλλόγου της Πορτογαλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Λουϊς Αντρέ Ντε Πίνα Καμπράλ ε Βίλας Μπόας, είναι ο 32ος πρόεδρος της Πόρτο», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, ενώ ο Βίλας Μπόας, σχολίασε στις πρώτες του δηλώσεις ως πρόεδρος:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Πόρτο είναι και πάλι ελεύθερη! Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή την ευκαιρία και ελπίζω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις των φίλων της ομάδας, που είναι να κατακτήσουμε τίτλους και ο σύλλογος να είναι αυτάρκης.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πίντο Ντα Κόστα για όσα πρόσφερε στην Πόρτο για μια ολόκληρη ζωή και να του εγγυηθώ πως ο σύλλογος αυτός θα είναι για πάντα σπίτι του.

Έχουμε μια δύσκολη αποστολή μπροστά μας, θα δουλέψω σκληρά για να ανακαινίσουμε, να καθαρίσουμε και να οργανώσουμε το σπίτι μας», δήλωσε ο νέος πρόεδρος των «δράκων».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button