ΚρήτηΤοπικές Είδησης

ΟΦΗ-Κηφισιά Live | Neakriti

Κομβικός αγώνας για τον ΟΦΗ σήμερα στο «Γεντί Κουλέ», όπου αντιμετωπίζει την Κηφισιά για την 21η αγωνιστική της Super League.

Η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη για την ομάδα του Ηρακλείου, προκειμένου να πάρει… ανάσα βαθμολογικά, αλλά και στον ψυχολογικό τομέα.

Αρκετές αλλαγές από τον Πέπε Μελ στο αρχικό σχήμα συγκριτικά με το ματς κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, καθώς φανέλα βασικού παίρνουν οι Λάρσον, Μεγιάδο, Γαγιέγος, Αποστολάκης, Ριέρα και Ισέκα.

Κατά 6/11 αλλάζει την 11αδα του ο Ισπανός τεχνικός, σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Για τους φιλοξενούμενους, ο Κώστας Μπράτσος κάνει ντεμπούτο στον πάγκο, με διάταξη 4-2-3-1 επίσης όπως φαίνεται από τις επιλογές του για την αρχική 11αδα.

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Μπάουμαν, Λάρσον (67′ Νέιρα), Βούρος, Μπρεσάν (37′ λ.τ. Λαμπρόπουλος), Τοράρινσον, Μεγιάδο (53′ Μπάκου), Γαγιέγος, Ριέρα (53′ Φελιπε), Τοράλ (46′ Μπάκιτς), Αποστολάκης, Ισέκα.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Γκόμπελιτς, Τσάπαν, Τεϊσέιρα, Μιλίτσεβιτς, Βαφέας, Σολόα, Μενέντεζ (76′ Μποτία), Μπιφουμά (61′ Ίλιεφ), Μπαρμπόσα, Οζέγκοβιτς (76′ Τετέι).

Παρακολουθείστε την εξέλιξη του αγώνα από το neakriti.gr

1′ Ξεκίνησε η αναμέτρηση στο “Γεντί Κουλέ”.

2′ Μεγάλη ευκαιρία για την Κηφισιά. Κόρνερ του Μπαρμπόσα από αριστερά, ο Τεϊσέιρα αφύλακτος στο ύψος του πέναλτι θα σουτάρει με δύναμη και η μπάλα περνάει άουτ.

6′ Κόρνερ του Μιλίτσεβιτς από αριστερά, κεφαλιά του Οζέγκοβιτς πάνω από την εστία.

7′ ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ: Ο Μπαρμπόσα από το χώρο του κέντρου φεύγει προς την περιοχή του ΟΦΗ με μεγάλη ταχύτητα και ανατρέπεται από τον Μπρεσάν μέσα στην περιοχή. Πέναλτι υποδεικνύει ο Μανούχος και αναμένεται η επιβεβαίωση από το VAR. Ισχύει η αρχική απόφαση του διαιτητή, πέναλτι για τους φιλοξενούμενους.

8′ Κίτρινη κάρτα στον Μπρεσάν.

10′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ 0-1: Ο Οζέγκοβιτς εκτελεί εύστοχα και κάνει το 0-1.

13′ Εκτέλεση φάουλ του Τοράρινσον από κεντρική θέση έξω από την περιοχή, η μπάλα αρκετά μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

17′ Ευκαιρία για την Κηφισιά. Ο Μπιφουμά πασάρει μέσα στην περιοχή για τον Μπαρμπόσα, το σουτ του δεύτερου από πλεονεκτική θέση κοντράρει και φεύγει κόρνερ.

18′ Ατομική ενέργεια του Μπιφουμά έξω από την περιοχή, αφήνει για τον Μενέντεζ που σουτάρει άουτ έξω από την περιοχή.

Φτάσαμε στα μισά του πρώτου ημιχρόνου και ο ΟΦΗ προσπαθεί να βρει τα πατήματα του. Μπήκε άσχημα στο παιχνίδι, αιφνιδιάστηκε από την πίεση των φιλοξενούμενων και «κυνηγάει» το σκορ.

24′ Νέα καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους με το πλασέ του Μπαρμπόσα μέσα από την περιοχή, η μπάλα κοντράρει στον Τοράλ και φεύγει κόρνερ.

25′ Κίτρινη κάρτα στον Μενέντεζ.

31′ Κίτρινη κάρτα στον Μεγιάδο, μετά από ένα ακόμη λάθος στη μεσαία γραμμή.

37′ Αναγκαστική αλλαγή για τον ΟΦΗ. Δε μπορεί να συνεχίσει ο Μπρεσάν και τη θέση του θα πάρει ο Λαμπρόπουλος.

43′ Καλή ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Σέντρα του Ριέρα από αριστερά, η μπάλα δεν απομακρύνεται, ο Ισέκα “στρώνει’ για τον Τοράλ που σουτάρει από το ύψος του πέναλτι, όμως η μπάλα κοντράρει στα πόδια του Τεϊσέιρα.

45+2′ Πτώση του Ριέρα μέσα στην περιοχή από την επαφή με τον Τσάπαν. Η φάση ελέγχεται στο VAR αν υπάρχει πέναλτι, αλλά και οφσάιντ στο ξεκίνημα της. Μετά από δύο λεπτά, υπόδειξη για οφσάιντ στην προωθημένη πάσα του Λάρσον στον Ριέρα, οπότε δεν υπάρχει φάση από κει και μετά.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου, 0-1 το αποτέλεσμα. Κάκιστος ο ΟΦΗ, που είχε πρόβλημα στη δημιιουργία και πολλά κενά στην άμυνα. Προσπάθησε να αντιδράσει μετά το 35′, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

46′ Έναρξη του  β’ ημιχρόνου. Αλλαγή για τον ΟΦΗ, με τον Μπάκιτς στη θέση του Τοράλ.

53′ Δύο ακόμη αλλαγές από τον Πέπε Μελ. Ο Φελίπε στη θέση του Ριέρα και ο Μπάκου αντί του Μεγιάδο.

58′ Κίτρινη κάρτα στον Βαφέα.

61′ Αλλαγή για την Κηφισιά. Ο Ίλιεφ στη θέση του Μπιφουμά.

64′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ 0-2: Ο Μενέντεζ ταλαιπωρεί τους αμυντικούς του ΟΦΗ από αριστερά μέσα στην περιοχή, γυρίζει τη μπάλα στη μικρή περιοχή και ο Οζέγκοβιτς πετυχαίνει το 0-2.

67′ Κλείνει τις αλλαγές του ο ΟΦΗ. Ο Νέιρα στη θέση του Λάρσον.

70′ Ο Λαμπρόπουλος με κεφαλιά δίνει στη μπάλα πορεία προς την εστία, όμως απομακρύνουν οι αμυντικοί της Κηφισιάς. 

71′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ 1-2: Κόρνερ του Νέιρα από δεξιά, ο Αποστολάκης σκοράρει βρίσκοντας τη μπάλα με τον ώμο. Το πρώτο γκολ του νεαρού μέσου στην επαγγελματική του πορεία με τον ΟΦΗ.

72′ Κίτρινη κάρτα στον Οζέγκοβιτς.

75′ Σουτ του Τοράρινσον έξω από την περιοχή, μπλοκάρει σταθερά ο Αναγνωστόπουλος.

76′ Δύο αλλαγές για την Κηφισιά. Ο Μποτία στη θέση του Μενέντεζ και ο Τετέι αντί του Οζέγκοβιτς.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button