ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Οροπέδιο Λασιθίου: Αυτή είναι η εικόνα μετά την τελευταία κακοκαιρία – Οι μεγάλοι όγκοι λάσπης οδήγησαν στο κλείσιμο του κάμπου

Κλειστός ο κάμπος στο Οροπέδιο του Λασιθίου για λόγους ασφαλείας μετά την τελευταία κακοκαιρία

Με απόφαση του δημάρχου Οροπεδίου Λασιθίου Γιώργου Αθανασάκη, ο κάμπος πάνω στο Οροπέδιο Λασιθίου παραμένει κλειστός για τα οχήματα, για λόγους καθαρά ασφαλείας.
Ειδικότερα, μετά την τελευταία κακοκαιρία, στον κάμπο έχει δημιουργηθεί ένα ακατάλληλο “δίκτυο” για τα αυτοκίνητα και τα κάθε είδους οχήματα, ακόμα και τα τρακτέρ. Κι αυτό γιατί οι χωματόδρομοι δεν έχουν στεγνώσει από τη λάσπη που δημιουργήθηκε από τις τελευταίες βροχοπτώσεις και τις χιονοπτώσεις. Ως εκ τούτου καθίσταται ιδιαίτερα επικίνδυνο το να μπει μέσα στον κάμπο οποιουδήποτε είδους όχημα και να τον διασχίσει.

Ο δήμαρχος κάνει έκκληση στους οδηγούς να μην επιχειρούν να μπουν μέσα στον κάμπο, καθώς όσοι το έχουν κάνει μέχρι σήμερα “κόλλησαν” στις λάσπες. Μάλιστα, εκτός από επικίνδυνο καθίσταται και καταστροφικό για το έδαφος το να κυκλοφορούν οχήματα στα λασπωμένα μονοπάτια και χωματόδρομους. 

Φυσικά, πολύ περισσότερο είναι επικίνδυνο το να κυκλοφορήσει πεζός στο Οροπέδιο, καθώς οι βροχές έχουν δημιουργήσει “βαθουλώματα” και τρύπες στο έδαφος που εύκολα μπορεί να πέσει κανείς μέσα.

Αδιάψευστος μάρτυρας είναι οι φωτογραφίες και το βίντεο από το Οροπέδιο, όπου φαίνεται καθαρά το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί…

 

Οροπέδιο λάσπες

 

Οροπέδιο λάσπες

 

Οροπέδιο λάσπες

 

Οροπέδιο λάσπες

 

Οροπέδιο λάσπες

 

Οροπέδιο λάσπες

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button