ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Το «μήνυμα» των Βούρου και Ντίκο για την ανάγκη ανασύνταξης του ΟΦΗ!

Ανηφορικός είναι ο δρόμος του ΟΦΗ στην προσπάθεια για ανάκαμψη, μετά τη σημερινή βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Ο Πραξιτέλης Βούρος και ο Νουά Ντίκο έστειλαν το μήνυμα για τη συνέχεια, τονίζοντας ότι όλοι μαζί πρέπει να διορθώσουν τα λάθη και να ανακάμψουν.

Ο Έλληνας αμυντικός τόνισε στη δήλωση του: «Στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε καλά, ο Παναθηναϊκός δεν δημιούργησε κλασσική ευκαιρία. Μετά το πέναλτι χάσαμε την συγκέντρωση μας, όταν χάνεις ένα παιχνίδι με 4-0 δεν χρειάζονται πολλά σχόλια. Και μετά το 2-0 ήμασταν στο παιχνίδι, στην συνέχεια κάναμε ατομικά λάθη που τα κάνουμε εδώ και 1.5 μήνα με αποτέλεσμα να χάσουμε με ένα σκορ που δεν μας τιμάει. Συμπληρώνουμε 1.5 μήνα δίχως να κερδίσουμε και δεν μας τιμάει καθόλου. Πρέπει να πάρουμε το παιχνίδι την Τετάρτη, αρχικά για ψυχολογικούς λόγους, δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια, γιατί εμείς είμαστε υπεύθυνοι για τα καλά αλλά και για τα κακά».

Από την πλευρά του, ο έμπειρος επιθετικός επισήμανε: «Το σκορ, αντικατοπτρίζει την εικόνα της ομάδας. Ήταν η χειρότερή μας εμφάνιση. Είχαμε κάποια παιχνίδια που δεν κερδίζαμε ή χάναμε, αλλά αυτό ήταν το χειρότερό μας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να βελτιωθούμε και να μην έχουμε ξανά τέτοια εικόνα. Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει και θα πρέπει να κερδίσουμε την Κηφισιά για να κάνουμε μία νέα αρχή».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button