ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Οι οδηγίες του Ερασιτέχνη για την Κάρτα φίλου ΟΦΗ από την Παρασκευή και μετά!

Σε εξέλιξη είναι ο σχεδιασμός του ΟΦΗ για τον αγώνα της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό, καθώς το οργανωτικό κομμάτι είναι ιδιαίτερα απαιτητικό.

Σχετικά με τη διάθεση των εισιτήριων, ανακοίνωση εξέδωσε και ο Ερασιτέχνης για την Κάρτα φίλου ΟΦΗ, που είναι απαραίτητη για την αγορά εισιτηρίου.

Μάλιστα, για να δοθεί προτεραιότητα σε όσους την έχουν ήδη προμηθευτεί, θα είναι ξανά διαθέσιμη από το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η επίσημη ενημέρωση από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ενημερώνει τα μέλη του και τους φίλους της ομάδας μας, ότι προκειμένου να δοθεί προτεραιότητα στους φιλάθλους του ΟΦΗ, που ήδη έχουν προμηθευτεί ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ, για έκδοση εισιτηρίου, στο προσεχές παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΟΦΗ θα εκδίδεται ξανά από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, από την Παρασκευή (1/3, 2.30μμ), από τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και την μπουτίκ του συλλόγου, πίσω από τη θύρα 1.

Επίσης και ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα της ticketmaster έκδοση κάρτας φίλου, θα γίνεται από την Παρασκευή (1/3, 2.30μμ), μέχρι και την ώρα του αγώνα, την Κυριακή (3/3, 7. 30μμ).

Η έκδοση κάρτας φίλου θα γίνεται:

Την Παρασκευή (1/3), από τις 2.30 μ.μ. έως και τις 9 μ.μ. από την μπουτίκ της ομάδας και τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Το Σάββατο (2/3), από τις 10 π.μ. έως και τις 3 μ.μ. από την μπουτίκ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Την Κυριακή (3/3), από τις 10 πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, απο την μπουτίκ και τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Η μπουτίκ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με επίσημα προϊόντα του συλλόγου, θα είναι ανοιχτά όλη την εβδομάδα (10 π.μ. – 6 μ.μ.) για τις αγορές σας.

Την Κυριακή (3/3) ημέρα του αγώνα, θα είναι ανοιχτή όλη μέρα, αλλά και μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (μέχρι τις 10 μ.μ.).

Για πληροφορίες, επικοινωνείτε με τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στο 2810-311525.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button