Β/Α ΑιγαίοΝότιο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες χάνουν την ηθική τους εξουσία»

«Το έθνος μας χάνει την ηθική του εξουσία», είπε ο Αμερικανός δημοσιογράφος Tucker Carslon ο οποίος επέκρινε την αμερικανική κυβέρνηση κατά την διάρκεια ομιλίας του στην Σύνοδο Κορυφής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης στο Ντουμπάϊ.  Ο ίδιος έκανε λόγο για «αποτυχία της κυβέρνησης να υποστηρίξει την κατάπαυση του πυρός τόσο στη Γάζα όσο και στην Ουκρανία».

Ο πρώην πολιτικός σχολιαστής του Fox News τόνισε την ανάγκη οι ΗΠΑ να απέχουν από την υποστήριξη των πολέμων αποκλειστικά για τα δικά τους συμφέροντα, μια στρατηγική που συνήθως αναφέρεται ως πόλεμος αντιπροσώπων.
«Αν δείτε ένα έθνος με τρομερή δύναμη, που υποκινεί τον πόλεμο για χάρη του, έχετε μια ηγεσία που δεν έχει ηθική εξουσία, αυτό είναι παράνομο», είπε ο Carlson. «Οι ΗΠΑ ήταν μια ηθικά ανώτερη χώρα. Αλλά αν επιτρέψουμε στους ηγέτες μας να χρησιμοποιήσουν τη δύναμή μας για να σκορπίσουν την καταστροφή για χάρη της, αυτό είναι ντροπή».

«Ο Biden είναι μια ασυνείδητη απειλή και… στη χώρα μου», είπε ο Carslon, ενώ κάνοντας μια συγκριτική ανάλυση του βιοτικού επιπέδου, με αφορμή το πρόσφατο ταξίδι του στη Μόσχα, μια πόλη 13 εκατομμυρίων κατοίκων, την οποία βρήκε ότι είναι «πολύ καθαρότερη, ασφαλέστερη και πιο αισθητικά ευχάριστη» από πολλές πόλεις στις ΗΠΑ.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button