ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Οι δρόμοι της… ταλαιπωρίας στο Ηράκλειο: Γιόφυρος και Λ. Κνωσού δοκιμάζουν την υπομονή των οδηγών (vid)

ακρόαση άρθρου

Ηράκλειο

Οι δρόμοι της… ταλαιπωρίας στο Ηράκλειο: Γιόφυρος και Λ. Κνωσού δοκιμάζουν την υπομονή των οδηγών (vid)

Ιστορία δίχως τέλος το κυκλοφοριακό πρόβλημα στο Ηράκλειο με τους οδηγούς να δείχνουν αγανακτισμένοι. Κεντρικά σημεία της πόλης όπως ο Γιόφυρος και η Λεωφόρο Κνωσσού αποτελούν πυλώνες του κυκλοφοριακού με την ανάγκη για αποσυμφόρηση να είναι απαραίτητη. Μεγάλες ουρές αυτοκινήτων που δεν προχωρούν είναι πλέον καθημερινή  εικόνα στο Ηράκλειο, γεγονός που ανησυχεί τους πολίτες

Εκνευρισμός, ταλαιπωρία και το αδιαχώρητο είναι η καθημερινή εικόνα σε όλες τις βασικές αρτηρίες του Ηρακλείου. Η αναμονή Μοιάζει  αιώνια  με τους οδηγούς να δοκιμάζουν την υπομονή τους καθημερινά. Γιόφυρος και Κνωσσού είναι σημεία που χρειάζονται άμεση αποσυμφόρηση αφού τα οχήματα μπλοκάρουν τους δρόμους.

Το πρόβλημα γίνεται πιο έντονο τις ώρες αιχμής από τις ουρές των αυτοκινήτων που συνεχώς μεγαλώνουν, με αποτέλεσμα να προκαλείται σημαντικό κυκλοφοριακό ζήτημα. Το πρόβλημα είναι αυξημένο στις περιοχές που εκτελούνται έργα.

Η συμβολή της Τροχαίας θα έδινε ανάσα στο κυκλοφοριακό με την παρουσία της σε σημεία-κλειδιά προκειμένου να ελέγξει την κίνηση και να βοηθήσει τους πολίτες. Τη στιγμή που η τουριστική σεζόν έχει ξεκινήσει στην Κρήτη, ο αριθμός των οχημάτων αυξάνεται πολύ με τα ενοικιαζόμενα να βγαίνουν και πάλι στους δρόμους, γεγονός που προκαλεί ανησυχία καθώς το κυκλοφοριακό μπορεί να προκαλέσει δυσαρέσκεια στους επισκέπτες.

Είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρξει κυκλοφοριακή ανάσα σε δύσκολα σημεία του Ηρακλείου ενώ προτεραιότητα πρέπει να είναι και η θωράκιση της ασφαλείας των οδηγών.

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button