Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Οι αστυνομικοί της Εύβοιας ενημέρωσαν μαθητές για θέματα ασφάλειας στο διαδίκτυο

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας και η Δ/νση Αστυνομίας Ευβοίας – Α.Τ. Καρύστου, με την πολύτιμη συμπαράσταση του Δήμου Καρύστου και σε συνεργασία με το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με ευαισθησία για τις ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας και των γονιών, διοργάνωσε το διήμερο 10 και 11 Ιανουαρίου 2024, εκπαιδευτικές ημερίδες πρόληψης και ευαισθητοποίησης για θέματα ασφάλειας στο διαδίκτυο στην σχολική κοινότητα της Καρύστου.

Απευθυνόμενοι στο διδακτικό προσωπικό, στους μαθητές αλλά και στους γονείς, καταδείχτηκε η ανάγκη της περιφέρειας του νομού για γνώση των σοβαρών κινδύνων που ενέχει το έγκλημα στον κυβερνοχώρο. Οι εξειδικευμένοι Αξιωματικοί της Διεύθυνσης  Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας απέσπασαν τα ευμενέστερα σχόλια για την κατάρτιση και τον τρόπο μετάδοσης της γνώσης, για ότι αφορά την καταστολή των επιθέσεων στον κυβερνοχώρο και της απάτης, καθώς και της παιδικής πορνογραφίας.

Όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Ένωση αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας, «θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Καρύστου, καθώς και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων της Καρύστου και του Μαρμαρίου, για την ανταπόκριση τους και υποσχόμαστε ότι στο άμεσο μέλλον θα διοργανωθούν ανάλογες ενημερώσεις και σε άλλα σημεία του νομού μας.

Συνεχίζουμε και για όλους τους συμπολίτες μας».

The post Οι αστυνομικοί της Εύβοιας ενημέρωσαν μαθητές για θέματα ασφάλειας στο διαδίκτυο appeared first on STEREA NEWS.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button