ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Οδυνηρή ήττα (1-2) για τον Γιούχτα στις Αρχάνες από την Παναχαϊκή

Ο Γιούχτας όχι απλά δεν κατάφερε να κερδίσει σήμερα τον “τελικό παραμονής” στις Αρχάνες με την Παναχαική αλλά δεν κατάφερε να πάρει καν τον βαθμό της ισοπαλίας γνωρίζοντας οδυνηρή ήττα (1-2) που τον φέρνει σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση και βέβαια κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού…

Σχετικά νωρίς στο ματς και συγκεκριμένα στο 16’ ο Ζέκχοβ με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πρινιωτάκη για το 0-1.

Ο Γιούχτας άρχισε να πιέζει και είχε καλές στιγμές με Βρετό και Μπουρσέλη ενώ  στο 28ο λεπτό ο άτυχος σήμερα Βρετός με προβολή σημάδεψε αρχικά το δεξί και μετέπειτα το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κολοβούρη.

Η ομάδα των Αρχανών έφτασε πάντως άμεσα στην ισοφάριση καθώς στο 31’ ο Λώλης με πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από σέντρα του Μπουτσάκη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.

Στο 40’ η Παναχαική είχε ευκαιρία για το 1-2 με τον Ντε Τόμας αλλά ο Πρινιωτάκης ήταν στη σωστή θέση.

Ο Γιούχτας στο 44’ με τη σειρά του έφτασε κοντά στην ανατροπή όταν το σουτ του Αλεξόπουλου εξουδετερώθηκε  δύσκολα από τον Κολοβούρη!

Η Παναχαϊκή θέλησε να αιφνιδιάσει και στο δεύτερο μέρος και στο 51’ ο Ντε Τόμας ανάγκασε σε δύσκολη επέμβαση τον Πρινιωτάκη.

Στο 57’ ήρθε νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Γιούχτα με τον Κολοβούρη να σταματάει τον Αλεξόπουλο.

Στο διάστημα 68′ -70’ είχε καλές ευκαιρίες με τον Ροβίθη και τον Νοικοκυράκη, ενώ στο 77΄η Παναχαϊκή απείλησε από στημένη φάση με τον Σέχοφ.

Στο 80’ ωστόσο οι Αρχάνες… πάγωσαν για τα καλά: Ο Χριστόπουλος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2 και αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα…

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button