Δυτική ΜακεδονίαΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

Ξεκίνησε το Balkan Energy Forum στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης – Τι κέρδισε τις εντυπώσεις των Υπουργών Σκυλακάκη και Παπαθανάση – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANIIFE.GR 

Ξεκίνησε το συνέδριο του Balkan Energy Forum λίγο μετά τις 6μ.μ. στο εκθεσιακό κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης, παρουσία στελεχών της Κυβέρνησης, εκπροσώπων της Δημόσιας Διοίκησης, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Διπλωματικών Αρχών και θεσμικών φορέων.

Νωρίτερα οι Υπουργοί Θ. Σκυλακάκης και Ν. Παπαθανάσης συνοδευόμενοι από τον κ. Κωνσταντινίδη και τον κ. Αμανατίδη πέρασαν από τα περίπτερα της έκθεσης όπου ενημερώθηκαν από τους εκθέτες για τις δραστηριότητες τους.

Τις εντυπώσεις τράβηξαν το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, το Gloubos E-Bikes.

Το Συνέδριο μεταδίδεται ζωντανά https://www.balkan-energy-forum.gr/

Η έκθεση φιλοξενεί εταιρείες και φορείς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στις χώρες της Ν.Α. Ευρώπης και είναι προσβάσιμη για όλους τους επισκέπτες. 

Το συνέδριο διοργανώνει το Υφυπουργείο Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας και Θράκης και τη ΔΕΘ-Helexpo με συνδιοργανωτή το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Δήμου Κοζάνης και  υποστηρίζεται από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και το Cluster Βιοοικονομίας και Περιβάλλοντος Δυτικής Μακεδονία, ενώ επίσημοι χορηγοί είναι οι εταιρείες THALIS μέλος του Ομίλου Motor OilHellenic Hydrogen και ΔΕΠΑ Εμπορίας Α.Ε.

 

 


Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button