Διεθνής επικαιρότητα

Ξέμειναν από φυσικό αέριο τα αυτοκίνητα στα Τρίκαλα

Είδος προς εξαφάνιση αποτελεί το φυσικό αέριο για τους οδηγούς στα Τρίκαλα καθώς στην πόλη δεν υπάρχει πλέον ούτε ένα πρατήριο που να προμηθεύει το πολύτιμο για την μετακίνησή τους καύσιμο. Όπως καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής στη «Ζούγκλα», το μοναδικό πρατήριο με φυσικό αέριο στην περιοχή αδυνατεί, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη και τους υπαλλήλους, να γεμίσει τα ρεζερβουάρ των οδηγών, λόγω βλάβης.

Το πρόβλημα του συγκεκριμένου πρατηρίου παρουσιάστηκε σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα πριν τα Χριστούγεννα και έως και σήμερα δεν έχει αποκατασταθεί. Ως αποτέλεσμα, οι κάτοικοι των Τρικάλων αναγκάζονται να μεταβούν στην Λάρισα για να προμηθευτούν φυσικό αέριο πράγμα που τους έχει φέρει σε απόγνωση με πολλούς να σκέφτονται να αλλάξουν όχημα λόγω της μεγάλης ταλαιπωρίας που βιώνουν σχεδόν σε καθημερινή βάση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, ο κάτοικος της περιοχής ανέφερε μιλώντας στην «Ζούγκλα» πως έχει ζητηθεί πολλές φορές η παρέμβαση των αρμοδίων για τη επίλυση του προβλήματος χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Το ζήτημα έρχεται εντονότερα στο προσκήνιο κατά τις ημέρες των εορτών του Πάσχα τις οποίες διανύουμε καθώς την πόλη των Τρικάλων έχει επισκεφτεί πλήθος κόσμου που αδυνατεί να βρει φυσικό αέριο για τις μετακινήσεις του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button