ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Νταμπράουσκας: «Είχαμε δημιουργήσει προσδοκίες και είναι δύσκολο να αποδεχθούμε την ήττα» (vid)

Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να αναλύει τους λόγους.

Ο Λιθουανός τεχνικός τόνισε ότι έγιναν πολλά λάθη που κόστισαν, ενώ η ομάδα του έκανε ίσως το χειρότερο της ματς δημιουργικά.

Πρόσθεσε μάλιστα, ότι η αναγκαστική αλλαγή του Μπάκιτς, επηρέασε το τακτικό πλάνο των «ασπρόμαυρων».

Μεταξύ άλλων υπογράμμισε για το παιχνίδι: «Δεν ήταν ο ίδιος ΟΦΗ με τα προηγούμενα παιχνίδια. Με τις προσδοκίες που έχουμε δημιουργήσει με τις νίκες απέναντι σε ομάδες τέτοιου επιπέδου, είναι δύσκολο να αποδεχθούμε την ήττα. Στην αρχή είμαστε επιθετικοί και ζητούσαμε πράγματα, όμως στην πρώτη επίθεση του Ολυμπιακού δεχθήκαμε το γκολ. Μετά το 1-0 δεν είχαμε καλές τοποθετήσεις και αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, ενώ ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε τόσο μπροστά. Δε μπορούσαμε να περάσουμε τη μπάλα στους επιθετικούς και να την κρατήσουμε, ώστε να δημιουργήσαμε πράγματα. Ο τραυματισμός του Μπάκιτς ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα για το πλάνο που είχαμε ετοιμάσει, ώστε να περνάμε τη μπάλα από τις πτέρυγες. Το μόνο θετικό στο υπόλοιπο του παιχνιδιού, ήταν ότι το σκορ έμεινε στο 1-0. Κάναμε κάποιες προσαρμογές στο ημίχρονο, αλλά κόντρα στον Ολυμπιακό πρέπει να κάνει το καλύτερο παιχνίδι για να περιμένεις κάτι. Πρέπει να αναλύσουμε τον αγώνα και να δούμε τα λάθη που κάναμε. Σε ένα από αυτά ήρθε το δεύτερο γκολ και είναι λογικό η πίστη μας να μην είναι ίδια».

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button