Β/Α ΑιγαίοΒόρειο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

Ναυτικός Ομιλος Χίου: Κάλεσμα για ενίσχυση της ομάδας (video)

Κάλεσμα στην τοπική κοινωνία να συμμετέχει στην καμπάνια που κάνει ο Ναυτικός Όμιλος Χίου μέσω διαδικτύου για ενίσχυση του ιστορικού σωματείου, απευθύνει το Διοικητικό του Συμβούλιο.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο πρόεδρος του ΝΟΧ Δημήτρης Σκαπινάκης απηύθυνε θερμά συλλυπητήρια στον «αδικοχαμένο οπαδό» όπως είπε της ΑΕΚ. Στη συνέχεια τόνισε ότι για να συνεχίσει ο ΝΟΧ σε «στέρεη βάση» θα πρέπει ο κόσμος της Χίου να έρθει κοντά στο ιστορικό σωματείο και στη ναυαρχίδα του που είναι η ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών. Μια ομάδα που συμμετέχει ανελλιπώς στην Α1 κατηγορία από το 1966 και που στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο είχε τρεις παίκτες που ξεκίνησαν από το ΝΟΧ (Γιάννης Φουντούλης, Κώστας Γκιουβέτσης και Νίκος Γκίλλας).
Στόχος όπως τόνισε μετά την ενδυνάμωση της ομάδας στις μετεγγραφές είναι να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία στην Α1 κατηγορία.

Στο πλαίσιο αυτά η ομάδα έχει ξεκινήσει καμπάνια μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για «συμμετοχική χρηματοδότηση». Πρόκειται για την 2η καμπάνια που γίνεται με τον ίδιο τρόπο. Σε αυτή του χειμώνα κατάφεραν να πιάσουν το στόχο των 30.000 ΕΥΡΩ και τώρα έχουν στόχο τη συγκέντρωση 50.000 ΕΥΡΩ.
Η καμπάνια θα διαρκέσει και τον Σεπτέμβριο και όπως τόνισε ο αντιπρόεδρος Προβολής και Χρηματοδότησης Γιάννης Σκούφαλος, στόχος είναι να υπάρξει μεγάλος αριθμός Xιωτών που θα συνεισφέρουν έστω και μικρά ποσά στην ομάδα. Στις σελίδες του ΝΟΧ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχει ο σχετικός QR code, όπου κατευθείαν οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρεθούν στην πλατφόρμα με τις χορηγίες.

Το κάλεσμα απευθύνεται και στους Ομογενείς για να στηρίξουν το Ναυτικό Ομιλο Χίου, που εκτός του πόλο, έχει τμήματα κολύμβησης, ιστιοπλοΐας ενώ γίνεται προσπάθεια να ξεκινήσουν και τμήμα κωπηλασίας καθώς και να δυναμώσουν τη γυναικεία ομάδα της υδατοσφαίρισης.
Μέσα στοN Σεπτέμβριο θα εκδοθούν και τα εισιτήρια διαρκείας, σαν μια άλλη πρόσκληση στους φιλάθλους να στηρίξουν τον ΝΟΧ και να ξεκινήσει και πάλι να είναι γεμάτο σε κάθε αγώνα το ανακαινισμένο Ιωνικό Κολυμβητήριο, αποτελώντας μια πολύ σημαντική έδρα για την ομάδα πόλο του ΝΟΧ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button