ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Νίκη… μισή πρόκριση για την Παρί, προβάδισμα και για τη Λάτσιο!

Με δύο σημαντικούς αγώνες συνεχίστηκε σήμερα η φάση των «16» του Champions League, με τους γηπεδούχους να κάνουν ένα… βήμα μπροστά.

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε 2-0 της Σοσιεδάδ και… αγκάλιασε το “εισιτήριο” για τα προημιτελικά, ενώ η Λάτσιο (χωρίς τον Χρήστο Μανδά στην αποστολή) έκανε τη μίνι-έκπληξη νικώντας 1-0 τη Μπάγερν Μονάχου στη Ρωμη.

Οι Ιταλοί παρουσιάστηκαν πανέτοιμοι και άρτια προετοιμασμένοι γι’ αυτό το σπουδαίο ματς. Με πρωταγωνιστή το νεαρό Δανό Γκούσταβ Ίσακσεν απείλησαν άμεσα στο 48’, αλλά ο Νόιερ δήλωσε «παρών».

Όμως στο 69’ άνοιξαν το σκορ με εύστοχο πέναλτι του αρχηγού Τσίρο Ιμόμπιλε. Ο Ουπαμεκανό πήγε «με τις τάπες» στην κνήμη του Ίσακσεν, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τόσο τον καταλογισμό του πέναλτι, όσο και την αποβολή του με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Στο Παρίσι η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε άλμα πρόκρισης, επικρατώντας 2-0 της Ρεάλ Σοσιεδάδ, ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή της στο β’ ημίχρονο.

Ο Μπαπέ στο 58’ μετά από κόρνερ του Ντεμπελέ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 70’ ο Μπράιαν Μπαρκολά έγραψε το 2-0 με εξαιρετική ατομική προσπάθεια. Ήταν το πρώτο γκολ του νεαρού (2002) στο Champions League και αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλα, από το νέο «παιδί θαύμα» του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Η Σοσιεδάδ στάθηκε άψογα στο πρώτο ημίχρονο και ήταν άτυχη στο 45’ όταν το σουτ του Μερίνο βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Ντοναρούμα.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button