Β/Α ΑιγαίοΝότιο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

Νίκη με ανατροπή για τον Σταυρό Καλυθιών!

Dodekanisos

Στο εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής για την Γ’ Εθνική Γυναικών η ομάδα του Σταυρού Καλυθιών επικράτησε της Αθηναϊκής Αγίου Δημητρίου με 3-2. Ενώ είχε ευκαιρίες να ανεβάσει και άλλο το δείκτη του σκορ αλλά η Κούφαλλη και η Ταχραμάνη τις έχασαν. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τα κορίτσια του Γιάννη Τζουανάκη που κερδίζουν και απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο!

Το παιχνίδι:

Γκολ από τα αποδυτήρια για τις φιλοξενούμενες. Μετά από λάθος στην άμυνα του Σταυρού, η Παπαδοπούλου με σουτ άνοιξε το σκορ (0-1). Στο 10′ η Ταχραμάνη έβγαλε την σέντρα και η Κτενά με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Δυο λεπτά αργότερα η Φλεβάρη έβγαλε την σέντρα και η Ταχραμάνη με διπλή προσπάθεια έκανε το 2-1 ανατρέποντας το σκορ. Στο 45′ η Κουφάλλη με εξαιρετικό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το 3-1 το όποιο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Με απευθείας εκτέλεση φάουλ η Τσιατά μείωσε σε 3-2. Οι γηπεδούχες αντέξαν την πίεση και πήραν μια ωραία νίκη με ανατροπή!

Παράλληλα ο Σταυρός Καλυθιών εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Ευχαριστούμε θερμά το κρεοπωλείο Φώτης και Βάγιος στις Καλυθιές , καθώς και το βενζινάδικο Σαρίκας στη Ρόδο για την χορηγία της live μετάδοσης του παιχνιδιού μας!»

Σύνθεση : Βασιλειάδου , Μάστορα , Γκραίκου ( 49′ Πενταράκη) , Καναβάκη , Βογιατζή , Κτενά (80′ Γαιτάνου) , Κουφάλλη (70′ Παππά) , Ταχραμάνη , Μανωλακούδη , Φλεβάρη , Μαλλιάκα .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button