ΚρήτηΤοπικές Είδησης

«Νίκη» για τον γάμο των ομοφύλων: Έχουμε την πίστη μας στον Χριστό, ώστε η σημερινή νομοθετική κηλίδα να απαλειφθεί

«Έχουμε το βλέμμα μας στον ουρανό και την πίστη μας στον Χριστό, όπως από την ίδρυσή μας κάναμε, ώστε σε μελλοντική σελίδα της ιστορίας, η σημερινή νομοθετική κηλίδα να απαλειφθεί», τονίζει το κόμμα σε αποψινή ανακοίνωσή του, σχετικά με την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον πολιτικό γάμο. 

«Η ΝΙΚΗ θα συνεχίσει με ακόμη περισσότερο πείσμα να υπερασπίζεται την παραδοσιακή ελληνική οικογένεια και το δικαίωμα των παιδικών ψυχών στην αγνότητα. Έχουμε το βλέμμα μας στον ουρανό και την πίστη μας στον Χριστό, όπως από την ίδρυσή μας κάναμε, ώστε σε μελλοντική σελίδα της ιστορίας, η σημερινή νομοθετική κηλίδα να απαλειφθεί», τονίζει το κόμμα σε αποψινή ανακοίνωσή του, σχετικά με την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στον πολιτικό γάμο. 

«Όσοι εκ των βουλευτών επιλέξατε την απόρριψη του νομοσχεδίου, πράξατε όσα επιτάσσει το Σύνταγμα, και βρεθήκατε σύννομοι με τον ηθικό και νομικό πολιτισμό, τις παραδόσεις και εν τέλει το θέλημα του ελληνικού έθνους», προσθέτει η «Νίκη». «Ιδιαιτέρως, όμως, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που ψηφίσατε ‘όχι’, νομίζουμε δεν θα έχετε ήσυχη την συνείδησή σας, εάν συγχρόνως δεν ανακαλέσετε την εμπιστοσύνη σας προς την κυβέρνηση. Όσοι εκ των βουλευτών επιλέξατε την αποχή από την σχετική ψηφοφορία αποδείξατε τους εαυτούς σας αναξίους του βουλευτικού αξιώματος, το οποίο σας ανέθεσε ο ελληνικός λαός».

Παράλληλα, το κόμμα, αναφερόμενο στους βουλευτές που υπερψήφισαν το νομοσχέδιο, σημειώνει μεταξύ άλλων: «Θα σας το υπενθυμίζουμε εις το διηνεκές: Το κατάπτυστο νομοσχέδιο που ψηφίσατε, αντιστρατεύεται το Άγιο Ευαγγέλιο, που, είτε αρέσει είτε όχι, αποτελεί τον πυρήνα των αξιών του ελληνικού έθνους. Περιφρονεί κατάφωρα το Σύνταγμα στο οποίο ορκιστήκατε πίστη. Εμπαίζει τον ιερό θεσμό του γάμου και της οικογένειας μέσα στην οποία όλοι μεγαλώσατε. Αποστερεί από μέλλουσες παιδικές ψυχές το δικαίωμα να μεγαλώσουν φυσιολογικά στην αγκαλιά της μητέρας και του πατέρα, με τους ρόλους και τη σχέση που ο Θεός και η φύση τους έχει δώσει· ένα δικαίωμα το οποίο εσείς όλοι απολαύσατε. Ποιος και ποια από εσάς θα σταθεί να απαντήσει, μετά από δεκαετίες, σε άνθρωπο που θα έρθει να σάς πει ‘μου στερήσατε το δικαίωμα να μεγαλώσω με πατέρα και μητέρα’;».  

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button